Soepje van kerrie, kokos en citroengras

Recept voor 10 personen - 200 ml. p.p.

  • Ingrediënten

    1 eetlepel kerrie
    2 eetlepels roomboter
    2 stuks steranijs
    4 stengels citroengras gekneusd
    1 rode peper
    2 eetlepels bloem
    1 liter kippenbouillon
    1 liter kokosroom
    limoensap naar smaak
    peper/zout
  • Bereiden

    De boter smelten en de peper, kerrie, steranijs en citroengras mee fruiten. De bloem toevoegen en even mee garen, de kippenbouillon toevoegen en aan de kook brengen. Laten binden. ( je mag dit gerust een dag laten staan , zodat de smaken lekker kunnen intrekken). Als je de kokosroom gaat toevoegen eerst de soep verhitten en zeven. Daarna net aan het kookpunt brengen. Niet laten koken. Afmaken met peper en zout.

    Erg lekkerrrrr en altijd succes verzekerd….Succes

Contact

De Houtsnip 25
8251 MG Dronten
06 40479548
smaakvoletenmetdet@live.nl
KvK Flevoland 32160393

© 2018 Smaakvol eten met Det | ontwerp en realisatie Studio Coppis