Over ons

“Smaakvol eten met Det” wordt sinds 2009 gerund door ons, Det Olde Hampsink en Gijs de Kroon. Voor ons is er niets mooiers dan andere mensen zien genieten van heerlijk eten. Wij smullen ervan wanneer onze gasten zich met elkaar vermaken onder het genot van smaakvolle gerechten. Onze voldoening halen wij uit de gezelligheid en het plezier dat de mensen met elkaar hebben.

Liefde voor koken is al vele jaren de rode draad in het leven van Det. Naast “Smaakvol eten met Det” geeft Det al meer dan 25 jaar kookles op verschillende VMBO en MBO scholen en heeft zij een cursus koken voor gevorderden gevolgd bij Jonnie en Thérèse Boer van de Librije. Deze culinaire inspiratie verwerkt Det onder andere in de gerechten die zij voor u bereidt en in de workshops die zij geeft. Wij werken bij voorkeur samen met locale ondernemers en hanteren het motto: “wij gaan voor het beste!”

We kiezen altijd voor kwalitatief goede producten en het liefst wat het seizoen op dat moment te bieden heeft. Zo proeft u altijd het lekkerste en het beste, verwerkt in een heerlijk origineel menu dat met liefde en vanuit het hart is bereid.

Contact

De Houtsnip 25
8251 MG Dronten
06 40479548
smaakvoletenmetdet@live.nl
KvK Flevoland 32160393

Det's favoriete recepten

Leuke cadeautip

Geef eens een cadeaubon voor een workshop. Voor meer info neem contact op met Det.

© 2018 - Smaakvol eten met Det | ontwerp en realisatie Studio Coppis
Call Now Button