Gastenboek

Laat hier een berichtje achter!

Ongedwongen sfeer

2018-12-08 | Yvonne Dozeman
Samen met de gehele familie. Lekker eten en drinken in een ongedwongen sfeer. Het blijft het leukste om te doen met onze oude vader. Het was weer top!

Fantastisch buffet

2018-11-28 | Marjan Verbraak
Om zelf de handen vrij te hebben en te kunnen genieten van Erics 70e verjaardag heeft Det voor ons een fantastisch buffet verzorgd. We hebben genoten van verschillende tajinegerechten, oogstrelend opgediend in práchtige tajines, heerlijke groene salade, pompoen/granaatappelsalade, watermeloensalade, verschillende humussoorten en verschillende soorten brood. Al dit lekkers is voorafgegaan door een kerrie-kokossoepje, dat nieuwsgierig maakte naar wat voor lekkers er nog meer zou volgen. Ook de afsluiting van het buffet was verrukkelijk. Det en Gijs, opnieuw hebben we genoten van jullie gerechten, de presentatie ervan, maar zeker ook van de fijne manier waarop de afspraken tot stand zijn gekomen en jullie plezierige aanwezigheid tijdens het feest.

Heerlijk ontbijt

2018-11-26 | Fam. Jüttner
Wat een fijn begin van een feestelijke dag; een heerlijk ontbijt verzorgd door Det, geweldig! Luxe en zeer uitgebreid; zelfgemaakte producten, verse broodjes, vis, vlees, kaas, heerlijke jams, verse jus d'orange en een glaasje prosseco!

Fantastische lunch!

2018-09-28 | Ingrid Bruin, Berend Management & Advies
Det heeft voor ons een fantastische lunch verzorgd, waar we met veel plezier op terugkijken. Dat is allereerst te danken aan haar voortreffelijke kookkunst! Maar ook aan aan de persoonlijke aandacht en uitvoering. Det heeft goed geluisterd naar onze wensen, kwam met een tweetal heerlijke voorstellen die daarbij nauw aansloten en heeft er één met verve uitgevoerd. Wij kunnen Smaakvol eten met Det van harte aanbevelen.

Bijzondere maaltijd voor inloophuis De Herberg

2018-07-07 | Clarie Maris
Op 27 mei hebben jullie gekookt voor de gasten van De Herberg. Het was een groot succes, ze hebben gesmuld van jullie heerlijke 3-gangen maaltijd. Extra leuk was dat er asperges met huis gerookte zalm werden geserveerd, voor veel gasten de eerste dit seizoen. Det en Gijs, bedankt voor het lekkere eten en daarmee jullie bijdrage aan het Inloophuis. Hartelijke groet Clarie.

Verrassing

2018-06-05 | Angelique
Als verrassing hebben wij een ontbijt gekregen via jullie. Dit was een bijzondere fijne verrassing. Het ontbijt is goed verzorgd, het is een heel luxe ontbijt met diverse zelfgemaakte producten. Dit is zeker leuk om te krijgen maar ook leuk om een ander cadeau te doen. Super bedankt voor deze ervaring!

Warm aanbevolen

2018-04-25 | Gerrie de Man
Voor de 2e keer een ontbijt bij onze kinderen laten bezorgen door Det. Het was weer fantastisch verzorgd met veel lekkere zelfgemaakte producten. Dit was een super leuk cadeau voor onze dochter haar verjaardag. Het was een heerlijk uitgebreid ontbijt. “Warm aanbevolen”

Tuinfeest

2018-03-20 | Marianne
Op 2-9-2017 hebben wij een tuinfeest gegeven ter ere van mijn 50ste verjaardag voor 60 personen. Ondanks het feit dat er door onze beider vakanties weinig tijd was voor overleg, hebben Det en Gijs een geweldig voorstel gedaan om er een waar festijn van te maken. Hun doel, zorgen voor een zorgeloos gevoel op de feestdag door ons alles uit handen te nemen, was een warm bad en we kònden niet anders dan genieten. Van de heerlijke prosecco met taart als welkom voor onze gasten, tot de fantastisch ogende tafels met heerlijkheden, de in onze tuin warmgerookte zalm, op de tong smeltende haring, je naar Oosterse sfeer doen verlangende tahine met kip, de heerlijk frisse couscoussalade, de uitgebreide kaasplank tot verse broden met lekkere dips. Alles was tot in de puntjes verzorgd. Wij kregen vele complimenten van onze gasten want alles klopte, wij zijn het daar roerend mee eens. Det en Gijs werken als een geoliede machine met oog voor detail, wij hebben genoten en bevelen hen van harte aan!

Sushiworkshop

2018-03-18 | Reinald Bosman, het Perron, Dronten
Smaakvol eten is letterlijk en figuurlijk de juiste benaming voor de heerlijke avond die wij gehad hebben. Alles in een huiselijke sfeer met fijne smaken. Det zorgt voor de juiste ontspanning door haar expertise en in haar rol als warme gastvrouw. Het maken van de sushi was een ware belevenis. Wij hebben een goede avond gehad. Een aanrader voor een ieder die eens anders wil koken!

Contact

De Houtsnip 25
8251 MG Dronten
06 40479548
smaakvoletenmetdet@live.nl
KvK Flevoland 32160393

© 2018 Smaakvol eten met Det | ontwerp en realisatie Studio Coppis