Gastenboek

Laat hier een berichtje achter!

Culinaire hoogstandjes

2023-05-31 | Randolf Swinkels

Heel graag wil ik Det en Gijs ontzettend bedanken voor de culinaire aankleding van de verjaardag van Anouk. Perfecte smaakvolle catering, stijlvol geserveerd paste perfect bij het feest voor maar liefst vijftig gasten.
Wij hebben genoten van de culinaire hoogstandjes maar ook de manier waarop de hapjes waren aangeleverd, de uitleg voor het opdienen en de service achteraf was echt perfect! een heel groot woord van dank is hier op zijn plaats. ik raad iedereen aan om smaakvol eten met Det in te huren voor feestjes thuis of op locatie. Proost lieve Det en Gijs! Groet, Randolf Swinkels, Zwolle 2023


Smaakvol verwend

2023-04-24 | Gerrit Nagelhoud

Je 80e verjaardag in gezondheid te kunnen vieren is een goede reden om je familie, buren en vrienden daarvoor uit te nodigen. Dan wil je je gasten niet alleen laten genieten van lekkere drankjes maar ook zorgen voor smaakvolle ”mondvermaakjes”. Geheel toevallig werd Det gevraagd daarvoor te zorgen. Deze keus had niet beter kunnen zijn. Wat een lekkere taarten en grote variatie aan heerlijkheden op de ruim gevulde borrelplanken en wat een bijzondere borrelhapjes hadden Det en Gijs gemaakt. Al mijn gasten waren vol lof over de gepresenteerde lekkernijen.
Kortom “Smaakvol eten met Det” was een keus met een gouden randje.
Det en Gijs, mede dankzij jullie kan ik met fijne herinneringen terugdenken aan mijn 80e verjaardag.


Heerlijke middag

2023-03-24 | Janna Tets Marianne Annie Herma Christien Everdien Anke Marjan Betty en Hannie

En daar zaten we dan. Voor de vijfde keer een afsluiting van onze leesgroep. Uiteraard weer bij Det. We werden om 12 uur welkom geheten met een drankje. En olijven. Eenmaal aan tafel achtereenvolgens bruschetta, soepje, citroenmengsel met mozzarella (heerlijk,) een Italiaans “eitje” , pasta met vers gerookte zalm, een ontzettend lekker toetje en koffie of thee mèt. En niet te vergeten: er werd heerlijke witte en rode wijn en water bij geschonken. De ontvangst was gezellig, de “bediening” voortreffelijk. Hoe doe je dat toch iedere keer weer? Op de foto zitten we nog wat na te kletsen rondom een tafel waarop de resten van een fantastische en heerlijke middag.


Huiselijke ambiance

2023-02-15 | Gezinshuizen Flevoland

Wat een leuke ontvangst door gastvrouw Meta, en eigenaresse Det. Eerst in relaxte setting hapje met bubbeltje, en daarna werden de schorten uitgereikt. Er werden groepjes gevormd die elk een gerecht gingen voorbereiden. De recepten lagen er, net als de ingrediënten keurig bij. Alles vers in een prachtige keuken. Er was volop ruimte voor onderlinge gesprekken, en er werd een gezellig wijntje of biertje (volop keuze) geserveerd. Nadat alles gereed was konden we in een huiselijke ambiance aan tafel. En konden we heerlijk genieten van onze eigen kookkunsten. Het was een geweldige avond die onze verwachtingen overtroffen. De uren vlogen voorbij, en onze groep van 8 personen ging voldaan naar huis. Sfeer geweldig, eten top, behandeling en bediening uit de kunst. Avond met gouden randje…..Dank jullie wel, en ga zo door….En niet onbelangrijk, keurige sanitaire voorziening en garderobe….


Kerstmenu

2023-01-10 | Lous Betzema – van Gelder

Det heeft een gedeelte van ons Kerstmenu gemaakt. Héérlijke Hazepeper! Echt een aanrader! En verder nog een vegetarische schotel en kleine gehaktballetjes voor de kids. En lekkere toetjes in een klein weckflesje. Bedankt weer Det en Gijs voor het meedenken en bereiden van die heerlijke gerechten. Hans en Lous.


warm welkom

2022-12-14 | Interim Andy

Hi Det en Gijs,

Bedankt voor jullie warme welkom vandaag. De kookworkshop was fantastisch. Simpele recepten waarmee we een heerlijk menu hebben gemaakt. Naast jullie passie voor koken en het overbrengen van jullie passie heb ik genoten voor jullie oprechtheid en openheid in de gesprekken die we hebben gehad. Bedankt voor deze herinnering.

Warme groet, Andy


op locatie

2022-12-01 | Sandra Tweebeeke

Vandaag tijdens een training op locatie een heerlijke lunch met soep, quiches, toetje en sapjes mogen gebruiken, zeer smaakvol gegeten👍🏼🎉


Smaakvol en kleurrijk

2022-11-28 | Marleen en Jan

Onze gasten hebben gesmuld van een heerlijke dinertje, tot in de puntjes verzorgd door Det en Gijs. Smaakvol, kleurrijk, begeleid door prima wijn.
Wij kunnen dit iedereen aanraden!


Aanrader

2022-11-19 | Annette van Asselt

Voor een vergadering aan huis kreeg ik via via de naam door van Det. Het contact was prettig, vriendelijk, snel en er werd meegedacht over de invulling van de lunch.
Resultaat waren heerlijke, verrassende gerechten die goed in de smaak vielen bij alle deelnemers.
Det is zeker een aanrader!


Thuisgevoel

2022-11-08 | Jolanda Opstal

Binnen onze groep van 8 vrouwen hadden we een 50e verjaardag te vieren. We hebben dit bij Det gedaan en dat was de leukste en lekkerste keuze die we hadden kunnen maken! Samen aan het aanrecht staan en zo elkaar weer allemaal even spreken én tegelijk iets lekkers maken en lol hebben, was een gouden combinatie. De italiaanse workshop was verrassend lekker en gevarieerd. En toen we aan tafel gingen voelden we ons in een restaurant en tegelijkertijd helemaal thuis. Dank jullie wel voor de fantastische middag/ avond, het lekkere eten en het echte thuis gevoel. We hebben genoten!


Teamuitje

2022-10-31 | Daniëlle Honhoff

Wij hebben een teamuitje gehad bij Det, Gijs en Meta; we hebben zelf een zoveel gangen diner bereid en er daarna ook heerlijk van genoten met lekkere wijnen. De sfeer was top in het huiskamerrestaurant. Det, Gijs en Meta zijn ontzettend aardig en flexibel. Er is genoeg materiaal en ruimte voor iedereen. Zelfs voor mijn gluten- en melkallergie was alle aandacht en elke aanpassing mogelijk. Al met al een topervaring! Aanrader voor iedere groep!


buitengewone ervaring

2022-10-20 | Mieze Kuipers

Afgelopen zaterdag mocht ik meeliften op het cadeau dat mijn vriendin Loes had gekregen van haar twee dochters: een aanschuiflunch voor 2 personen bij Det. Het was een buitengewone ervaring. De heerlijke hapjes, het soepje, pasta en toetjes, bereid en geserveerd door een innemende gastvrouw. Dit alles in de sfeervolle huiskamer van Det en haar man Gijs. Jammer dat ik dit niet eerder ontdekt heb.
Wil je “eten met een gouden randje” schuif dan aan bij Det en geniet van gastvrijheid ten top.


Tip top voor elkaar

2020-09-23 | Anna

Wanneer je écht goed wilt eten en wanneer je zelf ook écht wilt genieten van je eigen feest: dan moet je Det en Gijs hebben!
Het begon al met een korte en krachtige bespreking: wat zijn de wensen? Het budget? Det noteert de uitgangspunten en geeft duidelijk overzicht van wat ze betekenen en wat het kost. Heerlijk dat er zo meegedacht en ontzorgd wordt.
Op de avond zelf was alles tiptop voor elkaar. We hebben echt kunnen genieten en hoefde ons nergens zorgen over te maken. Det en Gijs hebben onze verwachtingen overtroffen! Heel erg bedankt!


Goddelijke spijzen

2022-09-23 | Familie Zevenbergen

Het familiefeest, eindelijk, met 7 broers, zussen , kinderen en kleinkinderen.. een spektakel waar wij lang naar uit hadden gekeken.
En als je een goed feest wil, dan vraag je Det en Gijs, toch? Bij het familielid met het grootste huis, in Velp, was ruimte voor een lange tafel waar 30 mensen konden “aanzitten”. Aan een prachtig gedekte tafel begon het culinaire feestje.
Een aaneenschakeling van goddelijke spijzen en met zorg uitgekozen fantastische wijnen omringden de tajine schotels met vis, lam en kip. Twee leuke meiden erbij die tussen mijn lawaaierige familie de glazen vulden en ons van het ene na het andere gerecht brachten. Geluidloos verdwenen Det, Gijs, de meisjes met alle vuile vaat weer naar Dronten. Zij hadden de toon gezet voor de afterparty. Wat een mooie dag was het! Det, Gijs, bedankt


absolute aanrader

2022-08-31 | Jolanda

Wat een heerlijke hapjes hebben Det en haar man bereid.
We hadden een officiële opening, bij ons op school, en Det verzorgde de hapjes. Prachtige opmaak en originele combinaties.
Krokant Norrivelletje met lekkere vis. Ik wist niet eens dat je Norrivellen krokant kon maken.
“Smaakvol met Det” is een absolute aanrader: professioneel, origineel en van bijzonder goede kwaliteit.


topfeest

2022-08-28 | Arthur en Daniëlle

Wij werden s’ochtends verrast door een ontbijtje besteld door mijn ouders voor onze 25 jarig huwelijk. Heerlijk uitgebreid ontbijt waar we ook nog van hebben kunnen lunchen. Echt een aanrader!


topfeest

2022-07-17 | Gertruud

Koken voor veertig mensen, een geweldig lekker diner aan tafel uitserveren en de gastheer en -vrouw volledig ontzorgen. We hadden een topfeest, mede dankzij Det, Gijs en hun crew. Het eten was heel goed, de wijn was voortreffelijk. En wat ook zo fijn was: na afloop geen afwas en een volledig opgeruimde keuken. Det, Gijs, Akke en Meta, bedankt!


smaakvol

2022-07-06 | Maxime Taconis – HK living

In één woord: smaakvol. Van begin bij de ontmoeting tot en met het evenement zelf was alles zeer smaakvol. Det en Gijs hebben van begin af aan ons waanzinnig geholpen met het samenstellen van het menu, het uithanden nemen van inkopen, het regelen van bestek en drank. Volledige ontzorging op de dag zelf, waardoor de organisatie zelf in alle rust kon netwerken. De gerechten waren prachtig en zeer smaakvol. En wat helemaal super was, was de gastvrijheid en de opgeruimde keuken. Det en Gijs dank voor de heerlijke middag!


Een smaakvolle verjaardag

2022-06-24 | Karin Heijstek

Hoe kan je beter je verjaardag vieren dan thuis en dan ook nog in de tuin! Maar dan begint het waar moeten wij allemaal voor zorgen en hebben wij dan ook nog tijd om gezellig onze gasten te onderhouden……..? Nou er was geen betere tip dan Det en Gijs van “Smaakvol eten met Det” te vragen deze middag/avond te verzorgen. Wij en onze gasten hebben geweldig genoten van alle heerlijkheden, drank en gerechten. Alleen maar complimenten van iedereen!
Het ontzorgen wat ze zo professioneel en met liefde hebben gedaan verdient alle lof!!!
Dan ook nog binnen komen in een opgeruimde keuken, alsof er niets gebeurd is deze avond, is de kers op de taart!!
Heel hartelijk bedankt Det en Gijs voor deze voortreffelijke dag.


Heerlijke en gezellige avond

2022-05-30 | Marit van Linge

Voor mijn 21 diner heeft Det het eten verzorgd. Van hulp met het samenstellen van het menu tot aan hulp op de avond zelf. Alle gerechten smaakten heerlijk en de borden waren mooi opgemaakt. Met Det en Gijs in de keuken kon ik zelf volop genieten van de avond. Ook lieten zij de keuken schoon en opgeruimd achter, heel erg fijn. Mede dankzij het lekkere eten en hun goede zorgen hebben ik en mijn vriendinnen een top avond gehad. Nogmaals Bedankt!!


relaxed

2022-05-15 | Frederique en Leendert

Het is vast heel herkenbaar. Je verjaardag vieren en wel thuis, met familie en vrienden, gezellig met elkaar eten. Alleen ren je jezelf een ongeluk, niet alleen in de voorbereiding maar vooral op de dag zelf ☹ Dan is “smaakvol eten met Det” een uitkomst. Na een uitgebreide en heel gezellige en lekkere voorbereiding, regelt Det en haar team alles! Het fantastische diner, de drankjes, de aankleding, alles naar eigen wens tot in de puntjes verzorgd. Je huis of tuin wordt echt een restaurant waar je alle aandacht voor je gasten kunt hebben. En als je dan iedereen hebt uitgezwaaid en relaxed de keuken in wandelt, is deze helemaal opgeruimd en schoon. Hoe heerlijk is dat!
Wij hebben er met ons hele gezelschap van 35 gasten van genoten! Dank jullie wel en ga zo door.
Frédérique en Leendert


super leuke dag

2022-05-09 | Wil en Cock

Det en Gijs hebben Onze 65e verjaardag tot iets moois gemaakt
Al onze vrienden ontvangen in ons huis in den Bosch met koffie en een Bossche bol.
Iedereen meegenomen op een stadswandeling met een gids. Ondertussen hebben Det en Gijs een mooi Marokkaans menu voor eenieder voorbereid. In kleine groepjes 30 man aan tafel. Nadat alles was toegelicht door Det, ging eenieder aan het eten. Het was voor de meeste een mooi verrassend menu. Voor ieder wat wils van kip in citroen, gesmoorde kabeljauw en lamsvlees.
Er was ook gedacht aan gluten en lactose vrij.
Na goed anderhalf uur nog een heerlijk chocolade toetje en baklava met koffie.
Al met al een super leuke dag voor al onze vrienden.
Alles was goed geregeld en voor ons als toetje een opgeruimde keuken.
Det en Gijs nogmaals bedankt


Top avond

2022-05-03 | Mirjam en Arno

Op uitnodiging eten met vrienden bij Det en Gijs. Wij waren benieuwd en wisten niet wat we konden verwachten. Maar wat een verrassing… Sfeer, gezelligheid, samen koken en eten. In één woord, geweldig! Alles was tot in de puntjes geregeld. Samen hebben we mooie gerechten gemaakt die prachtig te combineren waren met de wijnen. Een echte aanrader voor iedereen die naast een gezellige avond, ook actief wil zijn in de keuken. Det en Gijs, hartelijk dank voor een top avond!


Geslaagde middag

2022-04-06 | Monique

Heerlijk gegeten dankzij Det. We zouden voor het 60 jarig huwelijksjubileum met de familie eten en Det zou komen koken. Helaas gooide Corona roet in het eten. Det had alles in bakjes gedaan en klaar gemaakt zodat we toch van het eten konden genieten.
Een paar weken later kwam de herkansing. Iedereen was beter, de familie bij elkaar en Det kwam samen met Gijs koken. Een heerlijke, goed gevulde salade vooraf. Verse aspergesoep of verse tomatensoep daarna. Als hoofdgerecht kregen we asperges, uit Limburg, met een heerlijk sausje en ham en ei. Daarbij een biefstuk van de haas met pepersaus en truffelaardappeltjes. Zo heerlijk allemaal! Als laatste een toetje….zelfgemaakt oreo-ijs🤩🤩 met een schaaltje creme brulee. De tafel was prachtig gedekt, de gerechten heel mooi geserveerd en super lekker. Wat een geslaagde middag was dit. Thuis uit eten, een hele fijne ervaring dankzij Det en Gijs!


Geweldige ervaring

2022-03-19 | Bea van der Reep

Met onze vriendengroep een fantastische avond gehad Ontvangst met bubbels en taart in de zonnige tuin…. Daarna zelf pasta maken… Geweldige ervaring. De andere hapjes heerlijk. Genoten van heerlijke wijnen. Gedanst en gezongen… We dansen de zon op!!! Alles was hier mogelijk. Wat een prachtige mensen zijn Det en Gijs waar je je binnen no time thuis bent💖🙏


Hartelijkheid

2022-03-18 | Dick Zwaaneveld

Vandaag met onze kook/eet-club een lunch (!) gehad bij Det en Gijs. Wat mij eerst opviel was de gastvrijheid en de hartelijkheid. Inderdaad, alsof je bij goede bekenden binnenstapt. De ambiance was erg prettig en Det liet graag van alles zien over hoe ze werkt in haar moderne zeer efficiënt ingerichte keuken. Een zeer hartelijke vrouw uit Noord-Limburg. En dan het eten dat ze had voorbereid. Geënt op de Spaanse keuken. Met paella die ik, als niet visliefhebber, echt heerlijk vond en vooraf een hapje, een soepje en een heerlijk broodje met een echte Spaanse ham en heerlijke saus. Kortom, het was genieten en ik heb dat ook bij onze hele club van 9 man herkend. Kortom, een aanrader.


Gezellig

2022-03-01 | Esther

Zo’n twee weken geleden hebben wij met collega’s een Italiaanse kookworkshop gehad bij Det en Gijs. En het heeft mijn verwachtingen overtroffen! Vanaf binnenkomst was het sfeertje al super goed, en dat werd in de loop van de avond alleen nog maar beter (alsof je bij vrienden bent die je al jaren kent). Wat een gezellige mensen. En wat hebben we leuke dingen gemaakt en heerlijk gegeten. Echt een aanrader!! Ik hoop snel weer langs te komen. Bedankt Det en Gijs!


Kooktalent

2022-02-12 | Maaike

Ik heb samen met collega’s een Italiaanse kookworkshop gedaan bij Det. Det is naast een super fijne en goede gastvrouw ook een kooktalent. Ik heb een hele leuke, gezellige en leerzame avond gehad. En uiteraard heerlijk gegeten!


Onvergetelijk

2022-02-11 | Robert

Toen ik gisterenavond na afloop naar huis reed met een grote glimlach en een heerlijk voldaan gevoel, realiseerde ik mij nogmaals dat dit te danken was aan de voortreffelijke geboden vele gezellige en smakelijke uren die wij hadden ontvangen tijdens een kookworkshop bij Det en Gijs. Georganiseerd door onze personeel-vereniging genoten wij met ons negenen volop.
De gastvrijheid in huiselijke sfeer, het enthousiasme, de passie en kennis van zaken van Det en Gijs maakte dat er in ontspannen sfeer door ons ‘cursisten’ lekkere en verrassend mooie gerechten werden geproduceerd. Dit alles onder de bezielende leiding van onze goedgemutste en continu aanwezige behulpzame ‘leermeesters’.
En dan als sluitstuk aan een sfeervolle tafel dineren met de groep. Perfecte wijn, kijken, proeven en vooral smullen van onze gezamenlijk gemaakte gerechten.
De begeleiding van onze gastvrouw en heer hebben ons een klein onvergetelijk feestje bezorgd.
Wat mij betreft, dit was de eerste keer…maar zeker niet de laatste! 🙂
Dank en hartelijke groeten, Robert


top avond

2022-01-18 | Pim

Afgelopen najaar hebben we als vriendengroep de workshop ‘Italiaans koken’ gevolgd bij Det en Gijs. We hadden een top avond! Het was goed verzorgd en de sfeer was lekker huiselijk. De gerechten waren afwisselend en leuk om te bereiden. Van de BBQ tot aan verse pasta draaien, elke gang was weer anders.
Wat ons betreft voor herhaling vatbaar!


25-jarig huwelijk

2022-01-14 | Erlin een Monique Bliek

We zijn 25 jaar getrouwd, dus reden voor een feestje!
Maar dat word moeilijk in deze tijd van Corona….en dan ook nog in lock-down.
Op restaurant gaan is nu geen optie, maar Det is onze redding… en hoe!!
Een heerlijke high-tea bij ons thuis
Heel uitgebreid, fijne smaken en alles vers gemaakt.
We hebben genoten.


Top geregeld

2022-01-13 | Petra Dubois

Voor onze werkgevers, hebben wij van Studiecentrum Lelystad en Zorgbegeleiding Lelystad, als bedankje rond Kerst een maaltijd aan huis bij hen laten bezorgen. Dit was een groot succes en zij hebben heerlijk samen met hun kinderen genoten van een zeer uitgebreide en heerlijke maaltijd.
Bedankt, top geregeld en fijn meegedacht!


Cadeau

2022-01-10 | Jos en Leen

Compleet verrast waren we toen Gijs en Det voor de deur stonden. Van onze overburen hebben we een heerlijk vijf gangen menu cadeau gekregen als kraamcadeau, bereid door Gijs en Det. We hebben ontzettend genoten van de smaakvolle soep, lasagne, salade, toetje en zelfs nog een taartje voor bij de koffie! Er was qua ingrediënten zelfs rekening gehouden met het geven van borstvoeding, hoe lief. We vonden dit zo’n leuke verrassing, dat we hem zeker zelf een keer cadeau gaan doen als kraamcadeau.
Dankjewel!


Wat een verwennerij!

2022-01-09 | Stef en Catrien

Wij hebben ons voor ons 40-jarig huwelijk laten verrassen door Det en Gijs met een Marrokaans etentje. Wat een heerlijke verrassing. We begonnen met een heerlijke pompoensoep met kokos, daarna een tajine met kabeljauw met venkel en paprika, een tajine met kip met ingelegde citroen, olijf en tomaten, en een tajine met lam met pruim, geroosterde groentes, humus, Marokkaans brood en na baklava op een hangop met rozenjam. Het was echt een streling voor de smaakpapillen, heerlijk, wat een verwennerij. Daarbij heeft ze de tafel mooi gedekt en ons ook nog verwend met een heerlijke rode wijn. Het was heerlijk om volledig ontzorgd te worden en als gezin samen te genieten van een heerlijke avond. Echt een aanrader! Hartelijk dank Det en Gijs, mede dankzij jullie kijken we terug op een super leuke dag.


Genoten

2021-12-29 | Tinette

Wat hebben wij genoten van het heerlijke eten van Det! Enorm uitgebreid, heerlijk eten en overduidelijk met enorm veel zorg samengesteld. Zeker voor herhaling vatbaar!


Workshop

2021-12-14 | Petra ter Voert

Lieve Det, wat hebben we weer een gezellige avond bij jou mogen beleven met de personeelsvereniging ’t Provinciaaltje’ we hebben heerlijk genoten van onze Italiaanse kookworkshop. Onder deskundige leiding hebben we mooie gerechten gemaakt die we aan een prachtige gedekte tafel konden nuttigen. In een intieme sfeer met mooie producten van heerlijke gerechten kunnen genieten.
Dank je wel!


Italiaanse workshop

2021-11-12 | Jolanda en Marco

Beste Det en Gijs,
Voor ons huwelijk hebben wij een workshop voor ons gezin bij jullie gehad. Wat was het gezellig en lekker! Echt top gedaan.


Een echte aanrader

2021-11-11 | Rebecca

Voor een bedrijfsuitje een Italiaanse kookworkshop gehad bij Det en Gijs. Hartstikke leuke Italiaanse gerechten gemaakt inclusief zelf pasta maken! Aan tafel onze gerechten gepresenteerd en heerlijk gegeten met z’n allen. Alles onder het genot van een goed glas wijn en de gezelligheid van elkaar, maar vooral ook Det en Gijs. Een echte aanrader voor een zorgeloze avond met mooie Italiaanse producten en plezier!


je echt thuis voelen

2021-11-08 | Muriel

Voor het afscheid van een collega mochten we plaats nemen aan tafel bij “Smaakvol eten met Det”. Van de amuse tot het nagerecht was alles tot in de puntjes verzorgd en ontzettend lekker! Je proeft en ziet dat er met liefde en verstand gekookt is, met alleen de beste ingrediënten! De verschillende gangen werden begeleid door heerlijke wijn.
Det en Gijs stellen hun huis open voor hun gasten op een manier die maakt dat je je ook echt thuis voelt. In dit gezelschap kende de meeste mensen elkaar wel, maar je kunt bij Det ook aanschuiven bij mensen die je niet kent. De gastvrouw en gastheer zijn volgens mij prima in staat om dan een sfeer te creëren waarbij iedereen zich prettig voelt.
Det en Gijs maken de slogan “Eten met een gouden randje” absoluut waar!


Super leuke sfeer

2021-11-07 | Jasper Diender

Super leuke sfeer en heerlijk gegeten.


Alle hulde en waardering

2021-11-07 | Fam. Roseboom

Op culinair gebied zijn we in restaurants vaak verrast, maar ook vaak teleurgesteld. Als vegetariërs moet je zoeken naar gelegenheden waar ze ervaring hebben met het bereiden van gerechten zonder vlees. Echter wat we gisteravond bij familieleden thuis mochten meemaken, waar Det voor ons samen de maaltijd heeft verzorgd, was wel heel bijzonder. Een avond om niet snel te vergeten om bij familieleden te zijn en dat er in hun eigen huis iemand was die ons heeft verrast met heerlijke gerechten en met bijpassende wijn. Alle hulde en waardering voor Det, een naam om in gedachten te houden. Wie weet tot een volgende keer!
Anton en Ditty.


Wat een feest

2021-11-02 | Brenda

Wat een feest om op een regenachtige middag aan te schuiven voor de lunch bij Det en Gijs. We werden hartelijk ontvangen met een glaasje bubbels met een bijzondere twist die ik zeker ga kopiëren als ik zelf gasten krijg. Heerlijk eten, mooi servies en lekkere wijn. Alles was tot in de puntjes verzorgd. Ik raad iedereen aan om een keer aan te schuiven. Je zult verrast zijn wat voor leuke middag, met leuke gesprekken je kunt hebben met in instantie eigenlijk allemaal vreemden. Als ik weer eens moeite heb een kadootje te verzinnen voor iemand heb ik daar nu geen probleem meer mee. Gijs en Det ik kom zeker terug.


Van A tot Z geregeld

2021-10-30 | Ruud

Voor mijn 50e verjaardag aan Det gevraagd om avondeten voor 12 personen te maken, nou dat was geen probleem. Alles van a tot z geregeld. Heerlijk Italiaans eten met alles erop en eraan. Alleen maar complimenten ontvangen. Echt een aanrader. bedankt Det en Gijs.


Interactief team

2021-10-22 | Walter

Met ons onderwijsteam wilde ik een leuke en actieve avond beleven. Nou, daarvoor ben je bij Det en Gijs aan het goede adres. We hebben een kookworkshop gedaan met een Italiaans menu. Team Det en Gijs hadden dit perfect voorbereid waardoor ons team voortvarend uit de startblokken kon. Het thuisgevoel was alom aanwezig in de goed geoutilleerde keuken en de ontspannen en gastvrije aansturing van Det en Gijs zorgde voor een heerlijk resultaat. Geheel ontzorgd en onthaast konden we daarna aan de fraai gedekte tafel genieten van onze gezamenlijke inspanning. Het was (weer!) een fantastische gastronomische ervaring.


Afscheidsetentje voor mijn pensioen

2021-10-22 | Lida

Ontvangst met bubbels en gezellig om de haard gezeten. Hierna lekker uitgebreid getafeld en genoten van de heerlijke gerechten.
Det en Gijs, jullie hebben weer fantastisch gekookt en alles prima verzorgd!
Het was een heerlijke avond. Dank jullie wel.


Aanschuiven

2021-10-22 | Corrina

Heerlijke genoten van de gezelligheid en de fantastische gerechten. Een echte aanrader “Aanschuiven” bij Det en Gijs!


Aanschuiftafel, september 2021

2021-09-27 | Do Veltman

Wat een geluk… wij mochten bij de eerste aanschuiftafel van Det aanzitten!
Een tafel vol met onbekende en een beetje bekende Drontenaren lieten zich verwennen door Det.
De ontvangst om 12.00 uur was met een feestelijk glaasje bubbels en onder dat genot werden wij aan elkander voorgesteld. Een vreemd tijdstip om het glas te heffen, maar dat wende snel.
Een goede tafelschikking en vervolgens kwam het ene bijzondere gerecht na het andere.
Kosten noch moeite had Det gespaard voor deze aaneenschakeling van smaakexplosies.
Interessante disgenoten maakte dit alles compleet. Het was een feestelijk en inspirerend begin van het weekend en zeker voor herhaling vatbaar. Det, bedankt!


We werden er stil van

2021-09-17 | Hannie

De start van onze boekenclub vond plaats bij Det en Gijs. Erg leuk om elkaar weer te ontmoeten en fantastisch om die ontmoeting te omlijsten door het culinaire talent van Det. En van Gijs. Het gebeurt niet vaak dat we stil zijn maar van sommige hapjes waren wij stil vol bewondering. Onze smaakpapillen werden verwend.
Voor herhaling vatbaar.


ontzettend genoten

2021-09-08 | Hairfriends

Na wat oorspronkelijk een workshop zou zijn voor ons hele team maar door het coronavirus uitgesteld was, hebben we uiteindelijk toch kunnen genieten van Det haar kookkunsten. Ze heeft voor ons team een heerlijke Italiaanse avond neergezet waar we allemaal ontzettend van genoten hebben. Het is super om te zien hoe Det en Gijs samenwerken, en om te merken dat ze ontzettend hun best doen om te zorgen dat iedereen lekker heeft gegeten.
De tiramisu is een absolute aanrader!


45 jaar getrouwd

2021-07-05 | Hans en Lous

Het zou geen groot feest worden; we zaten per slot van rekening nog in coronatijd.
Maar het is wel groots geworden. Det en Gijs gevraagd om het eten te verzorgen. Twee opeenvolgende dagen heerlijk gegeten. Het was verrukkelijk en prima verzorgd.
Een aanrader met een gouden randje. Bedankt Det en Gijs.


super ontbijt

2021-06-23 | Jos van Dijk

Een super ontbijt, meer als voldoende, erg lekker en compleet.
Groetjes Jos en Anja


alleen maar lof

2021-05-30 | Beau

Onlangs hebben wij een zoon gekregen en om ons volledig te ontzorgen hebben wij van goede vrienden die in Amerika wonen, 3 heerlijke avond maaltijden cadeau gekregen. Det en Gijs kwamen dit bij ons thuis serveren en legden ons volledig in de watten. Het eten was heerlijk, van voor-, hoofd-, tot nagerecht en zelfs elke dag nog wat voor bij de koffie. Wij zijn super enthousiast en raden het iedereen aan om of voor jezelf een heerlijke maaltijd te bestellen of het kersverse ouders cadeau te doen. Alleen maar lof voor deze 3 heerlijke dagen.


gezond en lekker

2021-05-17 | JB-Inflatables

Voor een collega die onlangs is bevallen, hebben we Det gevraagd om 2 heerlijke maaltijden voor het hele gezin te koken. Het was een groot succes! Gezonde en lekkere recepten die voldoen aan de smaakvereisten van de familie. Ze vonden het geweldig! Een moment van ontspanning voor mama en papa in deze nieuwe periode van het gezinsleven. Ik raad ten zeerste aan!


Super smakelijk

2021-05-14 | Xandra Post

Heerlijke catering van Det! Super smakelijke frambozenvlaai!


Zes gangen

2021-04-13 | Wenneke en Janie

Wij willen jullie hartelijk bedanken voor het gezellige en heerlijk etentje bij jullie. Het was in één woord super, iedere gang was een verrassing en dat waren er 6. We hebben genoten. Gijs en Det het was top!


gezellig culinair

2021-04-02 | Klaas en Roelie

Lieve Det en Gijs, wat hebben wij een gezellig, culinair etentje voor 2 personen bij jullie thuis gehad! 6 gangen, allemaal heerlijk en allemaal bijzonder! Bedankt voor deze gezellige avond!


heerlijk gekookt

2020-12-12 | Marianne en Hester

Det had weer heerlijk voor ons gekookt. Een lekker 4 gangen menu waaronder een winterstoofschotel. Een heerlijk wijntje en natuurlijk een bubbel vooraf maakte het feestje compleet.


Op en top verzorgd

2020-09-29 | Hjalmar

Altijd een heerlijke ervaring met Det in de keuken. Enthousiasme en heerlijke gerechten, alles op en top verzorgd, en de huis gerookte zalm van Det is een echte aanrader!


Excellente cuisine

2020-09-01 | Danny & Méganne

Wat hebben wij genoten van de thuis diner, het enthousiasme en de hele goede gevarieerde maaltijden. Echt een aanrader.
Excellente cuisine, merci beaucoup pour ces delicieux repas!


producten van eigen land

2020-08-25 | Marleen Zeelenberg

Perfect verzorgd dineetje bij ons thuis. Veel aandacht voor de smaak van de gerechten, maar ook voor de decoratie. Erg leuk dat ze open stond voor het gebruik van producten van ons eigen land en tuin en die in gerechten verwerkte.
Samen met haar man vormen ze een goed koppel die ook voor heerlijke wijn zorgden en de afwas naderhand weer ophaalden.
Helemaal naar ons zin verlopen, een aanrader!


Perfecte catering

2020-07-11 | Tiny Boogers

Tot in de puntjes verzorgd buffet bij mijn afscheid. Alle complimenten voor de smaakvolle en kleurrijke gerechten. Veel eer ingelegd met de prachtige groentegerechten. Maar ook fantastisch door jullie zelf gerookte zalm. Uit de kunst! Ook de wijnkeuze was top. Ook logistiek liep alles op rolletjes. Ik kom graag nog eens terug bij jullie!


genoten

2020-06-17 | Deborah

Zo genoten tijdens het afscheid van een collega bij Det. Genoten van het eten en van de gastvrijheid. Een echte aanrader


wat een enthousiasme!

2020-06-16 | Carin de Boer

Met ons vrouwenclubje hebben we een tijdje geleden een prachtige avond gehad bij Det geheel in Marokkaanse stijl. Zeer gevarieerd eten en met uitgebreide uitleg. Wat een enthousiasme!!! Wij komen graag weer. Namens de gehele VSOP.


Familiefeestje fam. Dekker

2020-03-29 | Peter Dekker

Mede dankzij jullie, Det en Gijs, is ons feestje (nog net voor de Corona-shutdown) onvergetelijk geworden. We hebben genoten van de met zoveel zorg en aandacht door Det gemaakte overheerlijke en verassende groente tapa’s. Alle gerechten waren uniek, apart, fantasievol en super lekker. Ook de kinderen in ons gezelschap werden enorm verwend met passende gerechtjes, die zomaar op waren…. Jullie zorg en aandacht zijn door ons bijzonder gewaardeerd.
Nieuwsgierig? Gewoon Det bellen!


Actieve avond

2020-02-07 | Petra

Het idee om met mijn 60ste verjaardag iets speciaals te doen speelde al langer door mijn hoofd. Het werd een kookworkshop bij Det en Gijs. Met mijn gezin hebben we een heerlijke actieve avond gehad en gezamenlijk een 4 gangen diner bereid. De gastvrijheid, de heerlijke keuken met voldoende ruimte om z’n allen (6) tegelijk bezig te zijn, de gekozen recepten en de gezellige kamer gaf het huiselijke gevoel en waren voor ons een feest.
Dank Det!!en natuurlijk ook Gijs bedankt voor alle hulp.


Buitengewoon

2020-02-01 | Gertrude en Jan

Det en Gijs hebben bij ons thuis gezorgd voor een prima buffet, zeer smakelijk, ruim voldoende, en met uitstekende wijnen daarbij. En dat alles voor 60 personen! Het was gezellig!


Top!

2020-01-30 | HKliving – Sander Klaver

We hebben weer genoten van de perfect verzorgde kerstborrel. Het liep natuurlijk weer wat uit, maar jullie hadden het perfect voor elkaar! Namens HKliving bedankt!!!!


Tot in de puntjes

2019-12-11 | Aletta Bijsterveld

Det en Gijs,
wat een geweldig ontvangst hebben wij bij jullie gehad. Een kookworkshop waarbij alles tot in de puntjes was voorbereid. Als je niet veel kookt kun je toch een heerlijk gerecht maken. Sfeervol, goed geoutilleerde keuken, gastvrij, deskundige begeleiding. Jullie waren aanwezig ter ondersteuning en wij konden ons feestje vieren.
Det, fijn dat je goed hebt geluisterd naar wat paste bij onze eregast.
Dank, dank!


heerlijke maaltijd

2019-12-10 | The Great Wonder – Pepijn Gunneweg & Troupe

Beste Det
Op 29 november heb je voor de hele cast & crew van The Great Wonder een heerlijke maaltijd verzorgd tijdens onze repetities in De Meerpaal. Vers, smaakvol, gevarieerd en meer dan genoeg. Het was precies wat onze troupe nodig had om die avond door te gaan. Veel dank en graag tot een volgende keer. SENF Producties – The Great Wonder


perfecte familieavond

2019-12-02 | Yvonne Dozeman

Met 14 personen, de hele familie en jarige (o)pa (87) weer lekker thuis gedineerd. Det en Gijs hadden alles weer prima georganiseerd. Opa en de rest van de familie hadden weer een top avond. Voor ons de perfecte familieavond


Thuisgevoel

2019-11-08 | Ella van Blokland

Gisteren een super fijne en vooral lekkere avond gehad. Alles was even goed geregeld!
Dank je wel voor de gezelligheid, ik had een echt thuis gevoel, heel fijn.


Dikke aanrader

2019-11-03 | Marieke Wagenaar

Wat hebben we gisteren een fantastische avond bij jullie gehad. Naar aanleiding van de 50e verjaardag van onze vriendin hebben we bij jullie met 7 dames de kookworkshop gevolgd. Het werken in jullie geweldige keuken was een feestje. En dat we daarna al het lekkers zelf mochten opeten aan de mooi gedekte tafel, was uiteraard helemaal top. Volgens de kenners (ik niet;-) was de wijn heerlijk. Vanaf de ontvangst tot de koffie na afloop was het een fijn samenzijn. Jullie zijn een warm en gastvrij stel voor wie niets te gek is. Jullie slogan uit en toch ook thuis maken jullie meer dan waar. Een dikke aanrader voor iedereen die een bijzondere avond wil beleven.


Tussen brunch en lunch

2019-10-30 | Petra en Bert

Voor de bruiloft van onze dochter 19 oktober hebben we Det en Gijs gevraagd broodjes en wat andere hapjes te verzorgen. Het was een beetje een rare tijd in de ochtend tussen brunch en lunch in. Ook was het niet de bedoeling dat iedereen uitgebreid zijn of haar maag vol zou eten. Det heeft haar creatieve geest laten werken en ons verrast met heerlijke (frisse) broodjes, lekkere muffins en vooral de overheerlijke wraps die de grootste complimenten kregen. Ook de glutenvrije broodjes waren heerlijk belegd. Kortom alle gasten waren lovend en een gasten vroegen wie dit hadden klaar gemaakt. Natuurlijk heb ik je gegevens doorgegeven! Det en Gijs heel erg bedankt voor de voortreffelijke invulling van onze vraag.


geslaagd feest

2019-10-27 | Richard en Inge

Toen wij Det benaderden om de catering te verzorgen voor onze bruiloft op Roggebotstaete werd ze gelijk enthousiast. We hebben samen de locatie bezocht en daar kwam ze op het idee om gerechten te maken met producten van het landgoed zelf. Ons feest was ongedwongen en persoonlijk en het eten en de sfeer van de catering voelde precies het zelfde aan. Mede door Det en haar gerechten was onze bruiloft een geslaagd feest!


uit en toch thuis

2019-10-17 | Walter Elferink

Voor mijn 60ste verjaardag zocht ik een leuke activiteit om samen met mijn gezin te doen. Koken doen we (bijna ;-)) allemaal graag en zo kwamen we bij Det en Gijs terecht. Wat een warme en huiselijke oase troffen we aan. De gastvrijheid spat er af, keuken en haard worden gedeeld en de jarenlange ervaring van het leiden van groepen is overduidelijk. Dit resulteerde in een heel ontspannen middag en avond, waarin we gewerkt en geleerd hebben en uiteindelijk ook genoten van de heerlijke gerechten. Zonder tijdsdruk, zonder ingewikkelde poespas. Het overheersende gevoel na afloop was: we waren uit en toch thuis. Det en Gijs, dank jullie wel voor deze geweldige ervaring.
En, o ja, ze namen zelfs af en toe letterlijk wat zorg uit handen voor onze kleinzoon van 4 maanden.


workshop

2019-10-14 | Christa, Gerda en collega adviseurs

Wij hebben maandagavond 23 september met collega’s een leuke gezellige avond gehad bij Det en Gijs. Det heeft ons hartelijk ontvangen met een feestelijk drankje en een stukje taart. Vervolgens zijn we aan de slag gegaan met recepten die zowel voor de beginner als de meer ervaren kok leuk waren om te maken en heerlijk echt smaakten!
Bedankt Det en Gijs voor deze avond!


italiaans buffet

2019-07-29 | Yvonne van Someren

Mijn 60e verjaardag was mede door Det en Gijs een groot succes!
De taarten en het Italiaanse buffet (45 personen) waren met veel zorg bereid en het was heerlijk. Door jullie samenwerking hadden wij een zorgeloze middag en avond waardoor wij volop met onze gasten konden genieten! Leuk hoe jullie onze kleinkinderen erbij betrokken. Zij voelden zich hierdoor heel speciaal. Kortom: jullie waren top. Bedankt!


HEERLIJK GENOTEN

2019-06-11 | Netty van Westen

Wat hebben we heerlijk gegeten én genoten bij Det en Gijs!
Met onze vriendinnenclub hebben we een geweldige avond gehad bij Det en Gijs thuis. Ontzettend hartelijk en gastvrij ontvangen én ontzorgd in hun prachtige en gezellige huiskamer met een mooi gedekte tafel. En wat leuk dat we gelijk ook een kijkje in de keuken konden nemen, waar Det graag uitlegt waar ze mee bezig is.
Genoten van een heerlijke maaltijd met mooie ingrediënten, waarbij je gelijk proeft dat deze met aandacht en liefde is bereid.
We hebben echt het gevoel van ‘uit en toch thuis’ gehad: Smaakvol eten bij Det is inderdaad eten met een GOUDEN randje!
Van harte aanbevolen.


ASPERGES

2019-05-19 | Clarie Maris Coördinator Stichting Inloophuis de Herberg

Na het succes van de asperge maaltijd in 2018 hebben Det en Gijs aangeboden om elk jaar een keer voor de Herberg te koken. Op 19 mei hebben ze asperges met huis gerookte zalm voor onze gasten klaargemaakt. Samen met een aspergesoepje en een lekker toetje, een heerlijke maaltijd. Bedankt!


Waar festijn

2019-05-15 | Rita en Wim

Heerlijk in alle opzichten. Det en Gijs ontzorgen echt zoals ze dat zelf noemen. Een feestje thuis met familie, kinderen en kleinkinderen werd zo een waar festijn.
Prima voorbereiding (alles is mogelijk) en een mooi verzorgd (het oog wil ook wat) en bovenal heerlijk buffet met uitstekende wijn. Ook van alle gasten alleen maar complimenten. Det en Gijs, heel hartelijk bedankt.


huiselijke sfeer

2019-05-12 | Bea van der Reep

Det en Gijs hebben onze vrienden club zo vriendelijk onthaald. Met als start een op maat voor de jarige een heerlijke zelfgebakken taart. Met een ontzettende lekkere prosecco . Daarna in een zeer ontspannende sfeer de kookworkshop…. waar wij gesmuld hebben van de vijf gangen die wij mochten bereiden. Heerlijk eten… voor een groep van negen volledig vegetarisch… Geen punt voor Gijs en Det. De groep was volledig voldaan. De heerlijke wijnen maakte het volledig af. Een aanrader voor een ieder die in zeer huiselijke sfeer een kookworkshop wil organiseren met een mooie groep mensen. Dank lieve Det en Gijs … voor een mooie avond voor onze mooie Katja die 50 werd.


ontzorgd

2019-04-25 | Jan en Dorthe van Noort

Det en Gijs hebben onze gasten verwend met hun kookkunsten. Een overheerlijk tapas buffet. Een mooie presentatie op kleurrijke schalen. Alles was van tevoren voorbereid en werd in zeer korte tijd klaar gezet. Even lekker de bijpassende wijnen voorproeven in de keuken. Het feest kon beginnen. Det en Gijs hebben ons ontzorgd waardoor wij met volle teugen hebben kunnen genieten van ons feest en onze gasten. Bij ons mogen ze zeker weer komen cateren.


laagdrempelige workshop

2019-04-13 | Thomas en Kim

Een zeer warm onthaal. Det en Gijs zorgen er samen voor, dat het je aan niks zal ontbreken. Een vrolijk en oprecht geïnteresseerd stel, met een passie voor koken én lekker eten. Een laagdrempelige workshop, voor iedereen!


Onvergetelijke ervaring

2019-04-13 | Carla Wending

Een heerlijke middag bij Det en Gijs, met ons gezin ons 25 jarig huwelijk gevierd. Heel gastvrij ontvangen met bubbels en wat lekkers. Daarna in alle rust en onder de geweldige begeleiding een heerlijk 4 gangen diner bereid en gegeten uiteraard. Verassende combi’s in de sfeer van thuis. Geen feestje/ etentje meer zonder dit geweldige duo. Dank voor een onvergetelijke ervaring!


Op en Top

2019-04-11 | Arien en Jan

OP en Top was de catering van Det en Gijs op het feestje ter gelegenheid van de 60st verjaardag van Jan. Heerlijk gegeten van de door Gijs zelf gerookte zalm, de boter zachte haring en de overheerlijke garnalen. De Tortilla’s, kaas, fruit en alles super super vers en lekker. Prachtige schalen en een mooie opmaak van de buffettafel. Det en Gijs, mede dankzij jullie hebben wij samen met familie en vrienden een fantastische avond gehad. Smaakvol eten met Det is een echte aanrader!


Kookworkshop in huiselijke sfeer

2019-04-03 | Jan en Diete en familie
Als familie hebben we een gezellige avond gehad. Een kookworkshop in huiselijke sfeer. Met elkaar hebben we een uitdagende en lekkere maaltijd klaar gemaakt, die we vervolgens op een ontspannen manier hebben kunnen nuttigen. Leuke nieuwe gerechten en technieken geleerd. Het was een mooie combinatie van met elkaar bezig zijn en een avond uit eten in een gezellige en huiselijke sfeer. Eten/drinken: 9 Sfeer: 9 Service: 9 Prijs/kwaliteit: 9

Superteam

2019-03-30 | Anja Vulink
30 Maart onze jaarlijkse schoonzussendag dit keer waren we met zijn 6 en in Dronten. Wij gingen samen koken en eten bij Det en Gijs. Gastvrij ontvangst met een lekker kopje koffie en thee en een overheerlijk appeltaartje. Na wat goede uitleg de schorten aan en samen aan de slag met de simpele gerechten. Jullie samenwerking was top. Jullie gaven ons een fijn thuisgevoel. Lekker ongedwongen ons eten bereiden en we konden tussendoor lekker samen bijkletsen op jullie terras. En lekker genieten van het zonnetje. De gerechten die we moesten klaar maken waren simpel en zeer lekker. Jullie nieuwe keuken was een genot om in te werken. Wij waren met zijn allen zeer enthousiast wat een passie voor koken hadden Det en Gijs. Super team samen erg bedankt voor deze superleuke middag bij jullie. Wij gingen met zijn allen weer met een goed gevulde maag weer naar huis. Toppers zijn jullie, bedankt en ga zo door met jullie passie voor t vak. Liefs van Anja en van mijn 5 andere schoonzussen.

Tot in de puntjes verzorgd!

2019-03-24 | Fam. van Gaalen
Det en Gijs, jullie zijn toppers! Het 21 diner van Robine was, mede dankzij jullie, een avond om nooit te vergeten. Ga er maar aan staan om voor 35 personen een fantastisch diner te koken. Jullie draaien je hand er niet voor om. Alle gerechten waren even lekker, alles was werkelijk tot in de puntjes verzorgd. Jullie samenwerking is een genot om naar te kijken. Super! Echt onze hartelijke dank voor deze geweldige avond!

Ongestoord

2019-02-25 | Lydia van Linge
Op 12 december 2018 hebben wij als damesclub met de naam Club Zonder Nonsens bij Det thuis gegeten. We hoorden zulke goede berichten over Det dat we als bestuur zeiden, dat gaan we doen! Bij Det eten. Het werd een Marokkaanse maaltijd. Det werd geassisteerd door Gijs. En we waren allemaal enthousiast. Het was heeeeeerlijk. Eén en al smaak. En dat we bij Det thuis waren met ons clubje was ook erg gezellig. Hierdoor konden we ongestoord lachen, gieren en brullen. Bedankt Det en Gijs voor jullie gastvrijheid en het heerlijke eten.

Een aanrader!

2019-01-30 | meiden van Loco mare by Chris
20 januari hebben wij een kookworkshop gehad met 10 personen. Dit hebben wij gedaan met het team (loco mare by Chris) en onze mannen. We werden om 17.00 heerlijk ontvangen met een drankje en een hapje in de gezellig woning, daarna zijn we gaan koken in de nieuwe keuken (waar het een genot is om in te koken). Vijf heerlijke gerechten gemaakt die echt verrassend lekker waren. Wij hebben een hele gezellige avond gehad en heerlijk gegeten…….ECHT EEN AANRADER !!!!!!!! Bedankt Det en Gijs voor deze avond..

Uitdagingen

2019-01-27 | M. Koetse
Op zaterdag 12 januari 2019 vierde ik mijn vijftigste verjaardag met familie en vrienden op een locatie in Dronten. Ik had Det gevraagd of zij de catering wilde verzorgen. Er waren wel een paar uitdagingen: of er rekening gehouden kon worden met een aantal voedingswensen, te weten glutenvrij, koemelkvrij, lactosevrij, koolhydraatarm, vegetarisch en veganistisch. Det draaide hier haar hand niet voor om en wat ze op tafel toverde was absoluut smaakvol. Ook de presentatie was een lust voor het oog. De meest prachtige schalen stonden op tafel. Mede dankzij Det werd het feest een grandioos succes.

Testpanel Kookclub Het kookpunt

2019-01-18 | Het Kookpunt
Op verzoek van Det hebben we de gloednieuwe keuken/workshopruimte getest. Een royale, mooi ingerichte ruimte met voldoende plek om met acht personen te werken. Aan schalen, borden, messen, planken en overige materialen geen gebrek. In het begin was het nog even zoeken naar waar alles lag en stond, maar al snel waren er voor ons geen geheimen meer, vooral na de aansporing van Det om vooral in alle lades en kasten te kijken. Tijdens de uitgebreide lunch zijn de tips en tops besproken. We hebben een paar kleine tips kunnen geven, maar de grootste top was voor ons de enorme gastvrijheid en het enthousiasme van Det.

Workshop Kaartclub

2019-01-12 | Maria Schlepers
Cadeautje voor een kaartvriend….en wij gaan mee… Dank jullie voor een top avond!!! Samen koken in een gastvrije en huiselijke sfeer met heel veel smaak. Mooie recepten en super leuk om ze thuis ook nog eens te maken. Alles tot in detail verzorgd!!! Kortom een aanrader om met vrienden, familie te doen!!

21 diner

2018-12-12 | fam. Slottje
Wat te doen bij het 21 diner van zoonlief! Gijs en Det bellen. We hebben op deze manier niet alleen van Det’s eten kunnen genieten maar ook van de verhalen en goede vriendschappen van onze zoon. De kamer vol met jasjes en dasjes, daar hoort een smaakvolle aankleding van de tafel bij. Ook dat was prima verzorgd. De drank vloeide rijkelijk en de heren lieten zich het allemaal erg smaken. Het was een topavond. Det en Gijs, mede namens zoonlief, enorm bedankt.

Nooit meer een feestje zonder Smaakvoletenmetdet…

2018-12-09 | Margreet de Goei en Paul de Kort
Op 2 december ’18 vierden we feest in Parnassos in Utrecht, net als 7 jaar geleden. Ook dit keer was het eten weer van ‘Smaakvoletenmetdet’. We denken dat onze gasten zich er al erg op verheugden… het eten komt weer van Det!! Héérlijk was het, en het zag er allemaal ook zo prachtig uit! Fantastische (heel verschillende) tajines & salades & gegrilde groentes, met broden, humussoorten en olijven, voorafgegaan door een super pompoensoepje. De styling was áf, alles liep op rolletjes en onze gasten genoten met volle teugen. Nooit meer een feestje zonder Smaakvoletenmetdet…

Ongedwongen sfeer

2018-12-08 | Yvonne Dozeman
Samen met de gehele familie. Lekker eten en drinken in een ongedwongen sfeer. Het blijft het leukste om te doen met onze oude vader. Het was weer top!

Fantastisch buffet

2018-11-28 | Marjan Verbraak
Om zelf de handen vrij te hebben en te kunnen genieten van Erics 70e verjaardag heeft Det voor ons een fantastisch buffet verzorgd. We hebben genoten van verschillende tajinegerechten, oogstrelend opgediend in práchtige tajines, heerlijke groene salade, pompoen/granaatappelsalade, watermeloensalade, verschillende humussoorten en verschillende soorten brood. Al dit lekkers is voorafgegaan door een kerrie-kokossoepje, dat nieuwsgierig maakte naar wat voor lekkers er nog meer zou volgen. Ook de afsluiting van het buffet was verrukkelijk. Det en Gijs, opnieuw hebben we genoten van jullie gerechten, de presentatie ervan, maar zeker ook van de fijne manier waarop de afspraken tot stand zijn gekomen en jullie plezierige aanwezigheid tijdens het feest.

Heerlijk ontbijt

2018-11-26 | Fam. Jüttner
Wat een fijn begin van een feestelijke dag; een heerlijk ontbijt verzorgd door Det, geweldig! Luxe en zeer uitgebreid; zelfgemaakte producten, verse broodjes, vis, vlees, kaas, heerlijke jams, verse jus d’orange en een glaasje prosseco! Luxe en zeer uitgebreid; zelfgemaakte producten, verse broodjes, vis, vlees, kaas, heerlijke jams, verse jus d’orange en een glaasje prosseco!

Fantastische lunch!

2018-09-28 | Ingrid Bruin, Berend Management & Advies
Det heeft voor ons een fantastische lunch verzorgd, waar we met veel plezier op terugkijken. Dat is allereerst te danken aan haar voortreffelijke kookkunst! Maar ook aan aan de persoonlijke aandacht en uitvoering. Det heeft goed geluisterd naar onze wensen, kwam met een tweetal heerlijke voorstellen die daarbij nauw aansloten en heeft er één met verve uitgevoerd. Wij kunnen Smaakvol eten met Det van harte aanbevelen.

Bijzondere maaltijd voor inloophuis De Herberg

2018-07-07 | Clarie Maris
Op 27 mei hebben jullie gekookt voor de gasten van De Herberg. Het was een groot succes, ze hebben gesmuld van jullie heerlijke 3-gangen maaltijd. Extra leuk was dat er asperges met huis gerookte zalm werden geserveerd, voor veel gasten de eerste dit seizoen. Det en Gijs, bedankt voor het lekkere eten en daarmee jullie bijdrage aan het Inloophuis. Hartelijke groet Clarie.

Verrassing

2018-06-05 | Angelique
Als verrassing hebben wij een ontbijt gekregen via jullie. Dit was een bijzondere fijne verrassing. Het ontbijt is goed verzorgd, het is een heel luxe ontbijt met diverse zelfgemaakte producten. Dit is zeker leuk om te krijgen maar ook leuk om een ander cadeau te doen. Super bedankt voor deze ervaring!

Warm aanbevolen

2018-04-25 | Gerrie de Man
Voor de 2e keer een ontbijt bij onze kinderen laten bezorgen door Det. Het was weer fantastisch verzorgd met veel lekkere zelfgemaakte producten. Dit was een super leuk cadeau voor onze dochter haar verjaardag. Het was een heerlijk uitgebreid ontbijt. “Warm aanbevolen”

Tuinfeest

2018-03-20 | Marianne
Op 2-9-2017 hebben wij een tuinfeest gegeven ter ere van mijn 50ste verjaardag voor 60 personen. Ondanks het feit dat er door onze beider vakanties weinig tijd was voor overleg, hebben Det en Gijs een geweldig voorstel gedaan om er een waar festijn van te maken. Hun doel, zorgen voor een zorgeloos gevoel op de feestdag door ons alles uit handen te nemen, was een warm bad en we kònden niet anders dan genieten. Van de heerlijke prosecco met taart als welkom voor onze gasten, tot de fantastisch ogende tafels met heerlijkheden, de in onze tuin warmgerookte zalm, op de tong smeltende haring, je naar Oosterse sfeer doen verlangende tahine met kip, de heerlijk frisse couscoussalade, de uitgebreide kaasplank tot verse broden met lekkere dips. Alles was tot in de puntjes verzorgd. Wij kregen vele complimenten van onze gasten want alles klopte, wij zijn het daar roerend mee eens. Det en Gijs werken als een geoliede machine met oog voor detail, wij hebben genoten en bevelen hen van harte aan!

Sushiworkshop

2018-03-18 | Reinald Bosman, het Perron, Dronten
Smaakvol eten is letterlijk en figuurlijk de juiste benaming voor de heerlijke avond die wij gehad hebben. Alles in een huiselijke sfeer met fijne smaken. Det zorgt voor de juiste ontspanning door haar expertise en in haar rol als warme gastvrouw. Het maken van de sushi was een ware belevenis. Wij hebben een goede avond gehad. Een aanrader voor een ieder die eens anders wil koken!

Contact

De Houtsnip 25
8251 MG Dronten
06 40479548
smaakvoletenmetdet@live.nl
KvK Flevoland 32160393

Det's favoriete recepten

Leuke cadeautip

Geef eens een cadeaubon voor een workshop. Voor meer info neem contact op met Det.

© 2018 - Smaakvol eten met Det | ontwerp en realisatie Studio Coppis
Call Now Button