Gastenboek

Laat hier een berichtje achter!

Italiaanse workshop

2021-11-12 | Jolanda en Marco

Beste Det en Gijs,
Voor ons huwelijk hebben wij een workshop voor ons gezin bij jullie gehad. Wat was het gezellig en lekker! Echt top gedaan.


Een echte aanrader

2021-11-11 | Rebecca

Voor een bedrijfsuitje een Italiaanse kookworkshop gehad bij Det en Gijs. Hartstikke leuke Italiaanse gerechten gemaakt inclusief zelf pasta maken! Aan tafel onze gerechten gepresenteerd en heerlijk gegeten met z’n allen. Alles onder het genot van een goed glas wijn en de gezelligheid van elkaar, maar vooral ook Det en Gijs. Een echte aanrader voor een zorgeloze avond met mooie Italiaanse producten en plezier!


je echt thuis voelen

2021-11-08 | Muriel

Voor het afscheid van een collega mochten we plaats nemen aan tafel bij “Smaakvol eten met Det”. Van de amuse tot het nagerecht was alles tot in de puntjes verzorgd en ontzettend lekker! Je proeft en ziet dat er met liefde en verstand gekookt is, met alleen de beste ingrediënten! De verschillende gangen werden begeleid door heerlijke wijn.
Det en Gijs stellen hun huis open voor hun gasten op een manier die maakt dat je je ook echt thuis voelt. In dit gezelschap kende de meeste mensen elkaar wel, maar je kunt bij Det ook aanschuiven bij mensen die je niet kent. De gastvrouw en gastheer zijn volgens mij prima in staat om dan een sfeer te creëren waarbij iedereen zich prettig voelt.
Det en Gijs maken de slogan “Eten met een gouden randje” absoluut waar!


Super leuke sfeer

2021-11-07 | Jasper Diender

Super leuke sfeer en heerlijk gegeten.


Alle hulde en waardering

2021-11-07 | Fam. Roseboom

Op culinair gebied zijn we in restaurants vaak verrast, maar ook vaak teleurgesteld. Als vegetariërs moet je zoeken naar gelegenheden waar ze ervaring hebben met het bereiden van gerechten zonder vlees. Echter wat we gisteravond bij familieleden thuis mochten meemaken, waar Det voor ons samen de maaltijd heeft verzorgd, was wel heel bijzonder. Een avond om niet snel te vergeten om bij familieleden te zijn en dat er in hun eigen huis iemand was die ons heeft verrast met heerlijke gerechten en met bijpassende wijn. Alle hulde en waardering voor Det, een naam om in gedachten te houden. Wie weet tot een volgende keer!
Anton en Ditty.


Wat een feest

2021-11-02 | Brenda

Wat een feest om op een regenachtige middag aan te schuiven voor de lunch bij Det en Gijs. We werden hartelijk ontvangen met een glaasje bubbels met een bijzondere twist die ik zeker ga kopiëren als ik zelf gasten krijg. Heerlijk eten, mooi servies en lekkere wijn. Alles was tot in de puntjes verzorgd. Ik raad iedereen aan om een keer aan te schuiven. Je zult verrast zijn wat voor leuke middag, met leuke gesprekken je kunt hebben met in instantie eigenlijk allemaal vreemden. Als ik weer eens moeite heb een kadootje te verzinnen voor iemand heb ik daar nu geen probleem meer mee. Gijs en Det ik kom zeker terug.


Van A tot Z geregeld

2021-10-30 | Ruud

Voor mijn 50e verjaardag aan Det gevraagd om avondeten voor 12 personen te maken, nou dat was geen probleem. Alles van a tot z geregeld. Heerlijk Italiaans eten met alles erop en eraan. Alleen maar complimenten ontvangen. Echt een aanrader. bedankt Det en Gijs.


Interactief team

2021-10-22 | Walter

Met ons onderwijsteam wilde ik een leuke en actieve avond beleven. Nou, daarvoor ben je bij Det en Gijs aan het goede adres. We hebben een kookworkshop gedaan met een Italiaans menu. Team Det en Gijs hadden dit perfect voorbereid waardoor ons team voortvarend uit de startblokken kon. Het thuisgevoel was alom aanwezig in de goed geoutilleerde keuken en de ontspannen en gastvrije aansturing van Det en Gijs zorgde voor een heerlijk resultaat. Geheel ontzorgd en onthaast konden we daarna aan de fraai gedekte tafel genieten van onze gezamenlijke inspanning. Het was (weer!) een fantastische gastronomische ervaring.


Afscheidsetentje voor mijn pensioen

2021-10-22 | Lida

Ontvangst met bubbels en gezellig om de haard gezeten. Hierna lekker uitgebreid getafeld en genoten van de heerlijke gerechten.
Det en Gijs, jullie hebben weer fantastisch gekookt en alles prima verzorgd!
Het was een heerlijke avond. Dank jullie wel.


Aanschuiven

2021-10-22 | Corrina

Heerlijke genoten van de gezelligheid en de fantastische gerechten. Een echte aanrader “Aanschuiven” bij Det en Gijs!


Aanschuiftafel, september 2021

2021-09-27 | Do Veltman

Wat een geluk… wij mochten bij de eerste aanschuiftafel van Det aanzitten!
Een tafel vol met onbekende en een beetje bekende Drontenaren lieten zich verwennen door Det.
De ontvangst om 12.00 uur was met een feestelijk glaasje bubbels en onder dat genot werden wij aan elkander voorgesteld. Een vreemd tijdstip om het glas te heffen, maar dat wende snel.
Een goede tafelschikking en vervolgens kwam het ene bijzondere gerecht na het andere.
Kosten noch moeite had Det gespaard voor deze aaneenschakeling van smaakexplosies.
Interessante disgenoten maakte dit alles compleet. Het was een feestelijk en inspirerend begin van het weekend en zeker voor herhaling vatbaar. Det, bedankt!


We werden er stil van

2021-09-17 | Hannie

De start van onze boekenclub vond plaats bij Det en Gijs. Erg leuk om elkaar weer te ontmoeten en fantastisch om die ontmoeting te omlijsten door het culinaire talent van Det. En van Gijs. Het gebeurt niet vaak dat we stil zijn maar van sommige hapjes waren wij stil vol bewondering. Onze smaakpapillen werden verwend.
Voor herhaling vatbaar.


ontzettend genoten

2021-09-08 | Hairfriends

Na wat oorspronkelijk een workshop zou zijn voor ons hele team maar door het coronavirus uitgesteld was, hebben we uiteindelijk toch kunnen genieten van Det haar kookkunsten. Ze heeft voor ons team een heerlijke Italiaanse avond neergezet waar we allemaal ontzettend van genoten hebben. Het is super om te zien hoe Det en Gijs samenwerken, en om te merken dat ze ontzettend hun best doen om te zorgen dat iedereen lekker heeft gegeten.
De tiramisu is een absolute aanrader!


45 jaar getrouwd

2021-07-05 | Hans en Lous

Het zou geen groot feest worden; we zaten per slot van rekening nog in coronatijd.
Maar het is wel groots geworden. Det en Gijs gevraagd om het eten te verzorgen. Twee opeenvolgende dagen heerlijk gegeten. Het was verrukkelijk en prima verzorgd.
Een aanrader met een gouden randje. Bedankt Det en Gijs.


super ontbijt

2021-06-23 | Jos van Dijk

Een super ontbijt, meer als voldoende, erg lekker en compleet.
Groetjes Jos en Anja


alleen maar lof

2021-05-30 | Beau

Onlangs hebben wij een zoon gekregen en om ons volledig te ontzorgen hebben wij van goede vrienden die in Amerika wonen, 3 heerlijke avond maaltijden cadeau gekregen. Det en Gijs kwamen dit bij ons thuis serveren en legden ons volledig in de watten. Het eten was heerlijk, van voor-, hoofd-, tot nagerecht en zelfs elke dag nog wat voor bij de koffie. Wij zijn super enthousiast en raden het iedereen aan om of voor jezelf een heerlijke maaltijd te bestellen of het kersverse ouders cadeau te doen. Alleen maar lof voor deze 3 heerlijke dagen.


gezond en lekker

2021-05-17 | JB-Inflatables

Voor een collega die onlangs is bevallen, hebben we Det gevraagd om 2 heerlijke maaltijden voor het hele gezin te koken. Het was een groot succes! Gezonde en lekkere recepten die voldoen aan de smaakvereisten van de familie. Ze vonden het geweldig! Een moment van ontspanning voor mama en papa in deze nieuwe periode van het gezinsleven. Ik raad ten zeerste aan!


Super smakelijk

2021-05-14 | Xandra Post

Heerlijke catering van Det! Super smakelijke frambozenvlaai!


Zes gangen

2021-04-13 | Wenneke en Janie

Wij willen jullie hartelijk bedanken voor het gezellige en heerlijk etentje bij jullie. Het was in één woord super, iedere gang was een verrassing en dat waren er 6. We hebben genoten. Gijs en Det het was top!


gezellig culinair

2021-04-02 | Klaas en Roelie

Lieve Det en Gijs, wat hebben wij een gezellig, culinair etentje voor 2 personen bij jullie thuis gehad! 6 gangen, allemaal heerlijk en allemaal bijzonder! Bedankt voor deze gezellige avond!


heerlijk gekookt

2020-12-12 | Marianne en Hester

Det had weer heerlijk voor ons gekookt. Een lekker 4 gangen menu waaronder een winterstoofschotel. Een heerlijk wijntje en natuurlijk een bubbel vooraf maakte het feestje compleet.


Op en top verzorgd

2020-09-29 | Hjalmar

Altijd een heerlijke ervaring met Det in de keuken. Enthousiasme en heerlijke gerechten, alles op en top verzorgd, en de huis gerookte zalm van Det is een echte aanrader!


Excellente cuisine

2020-09-01 | Danny & Méganne

Wat hebben wij genoten van de thuis diner, het enthousiasme en de hele goede gevarieerde maaltijden. Echt een aanrader.
Excellente cuisine, merci beaucoup pour ces delicieux repas!


producten van eigen land

2020-08-25 | Marleen Zeelenberg

Perfect verzorgd dineetje bij ons thuis. Veel aandacht voor de smaak van de gerechten, maar ook voor de decoratie. Erg leuk dat ze open stond voor het gebruik van producten van ons eigen land en tuin en die in gerechten verwerkte.
Samen met haar man vormen ze een goed koppel die ook voor heerlijke wijn zorgden en de afwas naderhand weer ophaalden.
Helemaal naar ons zin verlopen, een aanrader!


Perfecte catering

2020-07-11 | Tiny Boogers

Tot in de puntjes verzorgd buffet bij mijn afscheid. Alle complimenten voor de smaakvolle en kleurrijke gerechten. Veel eer ingelegd met de prachtige groentegerechten. Maar ook fantastisch door jullie zelf gerookte zalm. Uit de kunst! Ook de wijnkeuze was top. Ook logistiek liep alles op rolletjes. Ik kom graag nog eens terug bij jullie!


genoten

2020-06-17 | Deborah

Zo genoten tijdens het afscheid van een collega bij Det. Genoten van het eten en van de gastvrijheid. Een echte aanrader


wat een enthousiasme!

2020-06-16 | Carin de Boer

Met ons vrouwenclubje hebben we een tijdje geleden een prachtige avond gehad bij Det geheel in Marokkaanse stijl. Zeer gevarieerd eten en met uitgebreide uitleg. Wat een enthousiasme!!! Wij komen graag weer. Namens de gehele VSOP.


Familiefeestje fam. Dekker

2020-03-29 | Peter Dekker

Mede dankzij jullie, Det en Gijs, is ons feestje (nog net voor de Corona-shutdown) onvergetelijk geworden. We hebben genoten van de met zoveel zorg en aandacht door Det gemaakte overheerlijke en verassende groente tapa’s. Alle gerechten waren uniek, apart, fantasievol en super lekker. Ook de kinderen in ons gezelschap werden enorm verwend met passende gerechtjes, die zomaar op waren…. Jullie zorg en aandacht zijn door ons bijzonder gewaardeerd.
Nieuwsgierig? Gewoon Det bellen!


Actieve avond

2020-02-07 | Petra

Het idee om met mijn 60ste verjaardag iets speciaals te doen speelde al langer door mijn hoofd. Het werd een kookworkshop bij Det en Gijs. Met mijn gezin hebben we een heerlijke actieve avond gehad en gezamenlijk een 4 gangen diner bereid. De gastvrijheid, de heerlijke keuken met voldoende ruimte om z’n allen (6) tegelijk bezig te zijn, de gekozen recepten en de gezellige kamer gaf het huiselijke gevoel en waren voor ons een feest.
Dank Det!!en natuurlijk ook Gijs bedankt voor alle hulp.


Buitengewoon

2020-02-01 | Gertrude en Jan

Det en Gijs hebben bij ons thuis gezorgd voor een prima buffet, zeer smakelijk, ruim voldoende, en met uitstekende wijnen daarbij. En dat alles voor 60 personen! Het was gezellig!


Top!

2020-01-30 | HKliving – Sander Klaver

We hebben weer genoten van de perfect verzorgde kerstborrel. Het liep natuurlijk weer wat uit, maar jullie hadden het perfect voor elkaar! Namens HKliving bedankt!!!!


Tot in de puntjes

2019-12-11 | Aletta Bijsterveld

Det en Gijs,
wat een geweldig ontvangst hebben wij bij jullie gehad. Een kookworkshop waarbij alles tot in de puntjes was voorbereid. Als je niet veel kookt kun je toch een heerlijk gerecht maken. Sfeervol, goed geoutilleerde keuken, gastvrij, deskundige begeleiding. Jullie waren aanwezig ter ondersteuning en wij konden ons feestje vieren.
Det, fijn dat je goed hebt geluisterd naar wat paste bij onze eregast.
Dank, dank!


heerlijke maaltijd

2019-12-10 | The Great Wonder – Pepijn Gunneweg & Troupe

Beste Det
Op 29 november heb je voor de hele cast & crew van The Great Wonder een heerlijke maaltijd verzorgd tijdens onze repetities in De Meerpaal. Vers, smaakvol, gevarieerd en meer dan genoeg. Het was precies wat onze troupe nodig had om die avond door te gaan. Veel dank en graag tot een volgende keer. SENF Producties – The Great Wonder


perfecte familieavond

2019-12-02 | Yvonne Dozeman

Met 14 personen, de hele familie en jarige (o)pa (87) weer lekker thuis gedineerd. Det en Gijs hadden alles weer prima georganiseerd. Opa en de rest van de familie hadden weer een top avond. Voor ons de perfecte familieavond


Thuisgevoel

2019-11-08 | Ella van Blokland

Gisteren een super fijne en vooral lekkere avond gehad. Alles was even goed geregeld!
Dank je wel voor de gezelligheid, ik had een echt thuis gevoel, heel fijn.


Dikke aanrader

2019-11-03 | Marieke Wagenaar

Wat hebben we gisteren een fantastische avond bij jullie gehad. Naar aanleiding van de 50e verjaardag van onze vriendin hebben we bij jullie met 7 dames de kookworkshop gevolgd. Het werken in jullie geweldige keuken was een feestje. En dat we daarna al het lekkers zelf mochten opeten aan de mooi gedekte tafel, was uiteraard helemaal top. Volgens de kenners (ik niet;-) was de wijn heerlijk. Vanaf de ontvangst tot de koffie na afloop was het een fijn samenzijn. Jullie zijn een warm en gastvrij stel voor wie niets te gek is. Jullie slogan uit en toch ook thuis maken jullie meer dan waar. Een dikke aanrader voor iedereen die een bijzondere avond wil beleven.


Tussen brunch en lunch

2019-10-30 | Petra en Bert

Voor de bruiloft van onze dochter 19 oktober hebben we Det en Gijs gevraagd broodjes en wat andere hapjes te verzorgen. Het was een beetje een rare tijd in de ochtend tussen brunch en lunch in. Ook was het niet de bedoeling dat iedereen uitgebreid zijn of haar maag vol zou eten. Det heeft haar creatieve geest laten werken en ons verrast met heerlijke (frisse) broodjes, lekkere muffins en vooral de overheerlijke wraps die de grootste complimenten kregen. Ook de glutenvrije broodjes waren heerlijk belegd. Kortom alle gasten waren lovend en een gasten vroegen wie dit hadden klaar gemaakt. Natuurlijk heb ik je gegevens doorgegeven! Det en Gijs heel erg bedankt voor de voortreffelijke invulling van onze vraag.


geslaagd feest

2019-10-27 | Richard en Inge

Toen wij Det benaderden om de catering te verzorgen voor onze bruiloft op Roggebotstaete werd ze gelijk enthousiast. We hebben samen de locatie bezocht en daar kwam ze op het idee om gerechten te maken met producten van het landgoed zelf. Ons feest was ongedwongen en persoonlijk en het eten en de sfeer van de catering voelde precies het zelfde aan. Mede door Det en haar gerechten was onze bruiloft een geslaagd feest!


uit en toch thuis

2019-10-17 | Walter Elferink

Voor mijn 60ste verjaardag zocht ik een leuke activiteit om samen met mijn gezin te doen. Koken doen we (bijna ;-)) allemaal graag en zo kwamen we bij Det en Gijs terecht. Wat een warme en huiselijke oase troffen we aan. De gastvrijheid spat er af, keuken en haard worden gedeeld en de jarenlange ervaring van het leiden van groepen is overduidelijk. Dit resulteerde in een heel ontspannen middag en avond, waarin we gewerkt en geleerd hebben en uiteindelijk ook genoten van de heerlijke gerechten. Zonder tijdsdruk, zonder ingewikkelde poespas. Het overheersende gevoel na afloop was: we waren uit en toch thuis. Det en Gijs, dank jullie wel voor deze geweldige ervaring.
En, o ja, ze namen zelfs af en toe letterlijk wat zorg uit handen voor onze kleinzoon van 4 maanden.


workshop

2019-10-14 | Christa, Gerda en collega adviseurs

Wij hebben maandagavond 23 september met collega’s een leuke gezellige avond gehad bij Det en Gijs. Det heeft ons hartelijk ontvangen met een feestelijk drankje en een stukje taart. Vervolgens zijn we aan de slag gegaan met recepten die zowel voor de beginner als de meer ervaren kok leuk waren om te maken en heerlijk echt smaakten!
Bedankt Det en Gijs voor deze avond!


italiaans buffet

2019-07-29 | Yvonne van Someren

Mijn 60e verjaardag was mede door Det en Gijs een groot succes!
De taarten en het Italiaanse buffet (45 personen) waren met veel zorg bereid en het was heerlijk. Door jullie samenwerking hadden wij een zorgeloze middag en avond waardoor wij volop met onze gasten konden genieten! Leuk hoe jullie onze kleinkinderen erbij betrokken. Zij voelden zich hierdoor heel speciaal. Kortom: jullie waren top. Bedankt!


HEERLIJK GENOTEN

2019-06-11 | Netty van Westen

Wat hebben we heerlijk gegeten én genoten bij Det en Gijs!
Met onze vriendinnenclub hebben we een geweldige avond gehad bij Det en Gijs thuis. Ontzettend hartelijk en gastvrij ontvangen én ontzorgd in hun prachtige en gezellige huiskamer met een mooi gedekte tafel. En wat leuk dat we gelijk ook een kijkje in de keuken konden nemen, waar Det graag uitlegt waar ze mee bezig is.
Genoten van een heerlijke maaltijd met mooie ingrediënten, waarbij je gelijk proeft dat deze met aandacht en liefde is bereid.
We hebben echt het gevoel van ‘uit en toch thuis’ gehad: Smaakvol eten bij Det is inderdaad eten met een GOUDEN randje!
Van harte aanbevolen.


ASPERGES

2019-05-19 | Clarie Maris Coördinator Stichting Inloophuis de Herberg

Na het succes van de asperge maaltijd in 2018 hebben Det en Gijs aangeboden om elk jaar een keer voor de Herberg te koken. Op 19 mei hebben ze asperges met huis gerookte zalm voor onze gasten klaargemaakt. Samen met een aspergesoepje en een lekker toetje, een heerlijke maaltijd. Bedankt!


Waar festijn

2019-05-15 | Rita en Wim

Heerlijk in alle opzichten. Det en Gijs ontzorgen echt zoals ze dat zelf noemen. Een feestje thuis met familie, kinderen en kleinkinderen werd zo een waar festijn.
Prima voorbereiding (alles is mogelijk) en een mooi verzorgd (het oog wil ook wat) en bovenal heerlijk buffet met uitstekende wijn. Ook van alle gasten alleen maar complimenten. Det en Gijs, heel hartelijk bedankt.


huiselijke sfeer

2019-05-12 | Bea van der Reep

Det en Gijs hebben onze vrienden club zo vriendelijk onthaald. Met als start een op maat voor de jarige een heerlijke zelfgebakken taart. Met een ontzettende lekkere prosecco . Daarna in een zeer ontspannende sfeer de kookworkshop…. waar wij gesmuld hebben van de vijf gangen die wij mochten bereiden. Heerlijk eten… voor een groep van negen volledig vegetarisch… Geen punt voor Gijs en Det. De groep was volledig voldaan. De heerlijke wijnen maakte het volledig af. Een aanrader voor een ieder die in zeer huiselijke sfeer een kookworkshop wil organiseren met een mooie groep mensen. Dank lieve Det en Gijs … voor een mooie avond voor onze mooie Katja die 50 werd.


ontzorgd

2019-04-25 | Jan en Dorthe van Noort

Det en Gijs hebben onze gasten verwend met hun kookkunsten. Een overheerlijk tapas buffet. Een mooie presentatie op kleurrijke schalen. Alles was van tevoren voorbereid en werd in zeer korte tijd klaar gezet. Even lekker de bijpassende wijnen voorproeven in de keuken. Het feest kon beginnen. Det en Gijs hebben ons ontzorgd waardoor wij met volle teugen hebben kunnen genieten van ons feest en onze gasten. Bij ons mogen ze zeker weer komen cateren.


laagdrempelige workshop

2019-04-13 | Thomas en Kim

Een zeer warm onthaal. Det en Gijs zorgen er samen voor, dat het je aan niks zal ontbreken. Een vrolijk en oprecht geïnteresseerd stel, met een passie voor koken én lekker eten. Een laagdrempelige workshop, voor iedereen!


Onvergetelijke ervaring

2019-04-13 | Carla Wending

Een heerlijke middag bij Det en Gijs, met ons gezin ons 25 jarig huwelijk gevierd. Heel gastvrij ontvangen met bubbels en wat lekkers. Daarna in alle rust en onder de geweldige begeleiding een heerlijk 4 gangen diner bereid en gegeten uiteraard. Verassende combi’s in de sfeer van thuis. Geen feestje/ etentje meer zonder dit geweldige duo. Dank voor een onvergetelijke ervaring!


Op en Top

2019-04-11 | Arien en Jan

OP en Top was de catering van Det en Gijs op het feestje ter gelegenheid van de 60st verjaardag van Jan. Heerlijk gegeten van de door Gijs zelf gerookte zalm, de boter zachte haring en de overheerlijke garnalen. De Tortilla’s, kaas, fruit en alles super super vers en lekker. Prachtige schalen en een mooie opmaak van de buffettafel. Det en Gijs, mede dankzij jullie hebben wij samen met familie en vrienden een fantastische avond gehad. Smaakvol eten met Det is een echte aanrader!


Kookworkshop in huiselijke sfeer

2019-04-03 | Jan en Diete en familie
Als familie hebben we een gezellige avond gehad. Een kookworkshop in huiselijke sfeer. Met elkaar hebben we een uitdagende en lekkere maaltijd klaar gemaakt, die we vervolgens op een ontspannen manier hebben kunnen nuttigen. Leuke nieuwe gerechten en technieken geleerd. Het was een mooie combinatie van met elkaar bezig zijn en een avond uit eten in een gezellige en huiselijke sfeer. Eten/drinken: 9 Sfeer: 9 Service: 9 Prijs/kwaliteit: 9

Superteam

2019-03-30 | Anja Vulink
30 Maart onze jaarlijkse schoonzussendag dit keer waren we met zijn 6 en in Dronten. Wij gingen samen koken en eten bij Det en Gijs. Gastvrij ontvangst met een lekker kopje koffie en thee en een overheerlijk appeltaartje. Na wat goede uitleg de schorten aan en samen aan de slag met de simpele gerechten. Jullie samenwerking was top. Jullie gaven ons een fijn thuisgevoel. Lekker ongedwongen ons eten bereiden en we konden tussendoor lekker samen bijkletsen op jullie terras. En lekker genieten van het zonnetje. De gerechten die we moesten klaar maken waren simpel en zeer lekker. Jullie nieuwe keuken was een genot om in te werken. Wij waren met zijn allen zeer enthousiast wat een passie voor koken hadden Det en Gijs. Super team samen erg bedankt voor deze superleuke middag bij jullie. Wij gingen met zijn allen weer met een goed gevulde maag weer naar huis. Toppers zijn jullie, bedankt en ga zo door met jullie passie voor t vak. Liefs van Anja en van mijn 5 andere schoonzussen.

Tot in de puntjes verzorgd!

2019-03-24 | Fam. van Gaalen
Det en Gijs, jullie zijn toppers! Het 21 diner van Robine was, mede dankzij jullie, een avond om nooit te vergeten. Ga er maar aan staan om voor 35 personen een fantastisch diner te koken. Jullie draaien je hand er niet voor om. Alle gerechten waren even lekker, alles was werkelijk tot in de puntjes verzorgd. Jullie samenwerking is een genot om naar te kijken. Super! Echt onze hartelijke dank voor deze geweldige avond!

Ongestoord

2019-02-25 | Lydia van Linge
Op 12 december 2018 hebben wij als damesclub met de naam Club Zonder Nonsens bij Det thuis gegeten. We hoorden zulke goede berichten over Det dat we als bestuur zeiden, dat gaan we doen! Bij Det eten. Het werd een Marokkaanse maaltijd. Det werd geassisteerd door Gijs. En we waren allemaal enthousiast. Het was heeeeeerlijk. Eén en al smaak. En dat we bij Det thuis waren met ons clubje was ook erg gezellig. Hierdoor konden we ongestoord lachen, gieren en brullen. Bedankt Det en Gijs voor jullie gastvrijheid en het heerlijke eten.

Een aanrader!

2019-01-30 | meiden van Loco mare by Chris
20 januari hebben wij een kookworkshop gehad met 10 personen. Dit hebben wij gedaan met het team (loco mare by Chris) en onze mannen. We werden om 17.00 heerlijk ontvangen met een drankje en een hapje in de gezellig woning, daarna zijn we gaan koken in de nieuwe keuken (waar het een genot is om in te koken). Vijf heerlijke gerechten gemaakt die echt verrassend lekker waren. Wij hebben een hele gezellige avond gehad en heerlijk gegeten…….ECHT EEN AANRADER !!!!!!!! Bedankt Det en Gijs voor deze avond..

Uitdagingen

2019-01-27 | M. Koetse
Op zaterdag 12 januari 2019 vierde ik mijn vijftigste verjaardag met familie en vrienden op een locatie in Dronten. Ik had Det gevraagd of zij de catering wilde verzorgen. Er waren wel een paar uitdagingen: of er rekening gehouden kon worden met een aantal voedingswensen, te weten glutenvrij, koemelkvrij, lactosevrij, koolhydraatarm, vegetarisch en veganistisch. Det draaide hier haar hand niet voor om en wat ze op tafel toverde was absoluut smaakvol. Ook de presentatie was een lust voor het oog. De meest prachtige schalen stonden op tafel. Mede dankzij Det werd het feest een grandioos succes.

Testpanel Kookclub Het kookpunt

2019-01-18 | Het Kookpunt
Op verzoek van Det hebben we de gloednieuwe keuken/workshopruimte getest. Een royale, mooi ingerichte ruimte met voldoende plek om met acht personen te werken. Aan schalen, borden, messen, planken en overige materialen geen gebrek. In het begin was het nog even zoeken naar waar alles lag en stond, maar al snel waren er voor ons geen geheimen meer, vooral na de aansporing van Det om vooral in alle lades en kasten te kijken. Tijdens de uitgebreide lunch zijn de tips en tops besproken. We hebben een paar kleine tips kunnen geven, maar de grootste top was voor ons de enorme gastvrijheid en het enthousiasme van Det.

Workshop Kaartclub

2019-01-12 | Maria Schlepers
Cadeautje voor een kaartvriend….en wij gaan mee… Dank jullie voor een top avond!!! Samen koken in een gastvrije en huiselijke sfeer met heel veel smaak. Mooie recepten en super leuk om ze thuis ook nog eens te maken. Alles tot in detail verzorgd!!! Kortom een aanrader om met vrienden, familie te doen!!

21 diner

2018-12-12 | fam. Slottje
Wat te doen bij het 21 diner van zoonlief! Gijs en Det bellen. We hebben op deze manier niet alleen van Det’s eten kunnen genieten maar ook van de verhalen en goede vriendschappen van onze zoon. De kamer vol met jasjes en dasjes, daar hoort een smaakvolle aankleding van de tafel bij. Ook dat was prima verzorgd. De drank vloeide rijkelijk en de heren lieten zich het allemaal erg smaken. Het was een topavond. Det en Gijs, mede namens zoonlief, enorm bedankt.

Nooit meer een feestje zonder Smaakvoletenmetdet…

2018-12-09 | Margreet de Goei en Paul de Kort
Op 2 december ’18 vierden we feest in Parnassos in Utrecht, net als 7 jaar geleden. Ook dit keer was het eten weer van ‘Smaakvoletenmetdet’. We denken dat onze gasten zich er al erg op verheugden… het eten komt weer van Det!! Héérlijk was het, en het zag er allemaal ook zo prachtig uit! Fantastische (heel verschillende) tajines & salades & gegrilde groentes, met broden, humussoorten en olijven, voorafgegaan door een super pompoensoepje. De styling was áf, alles liep op rolletjes en onze gasten genoten met volle teugen. Nooit meer een feestje zonder Smaakvoletenmetdet…

Ongedwongen sfeer

2018-12-08 | Yvonne Dozeman
Samen met de gehele familie. Lekker eten en drinken in een ongedwongen sfeer. Het blijft het leukste om te doen met onze oude vader. Het was weer top!

Fantastisch buffet

2018-11-28 | Marjan Verbraak
Om zelf de handen vrij te hebben en te kunnen genieten van Erics 70e verjaardag heeft Det voor ons een fantastisch buffet verzorgd. We hebben genoten van verschillende tajinegerechten, oogstrelend opgediend in práchtige tajines, heerlijke groene salade, pompoen/granaatappelsalade, watermeloensalade, verschillende humussoorten en verschillende soorten brood. Al dit lekkers is voorafgegaan door een kerrie-kokossoepje, dat nieuwsgierig maakte naar wat voor lekkers er nog meer zou volgen. Ook de afsluiting van het buffet was verrukkelijk. Det en Gijs, opnieuw hebben we genoten van jullie gerechten, de presentatie ervan, maar zeker ook van de fijne manier waarop de afspraken tot stand zijn gekomen en jullie plezierige aanwezigheid tijdens het feest.

Heerlijk ontbijt

2018-11-26 | Fam. Jüttner
Wat een fijn begin van een feestelijke dag; een heerlijk ontbijt verzorgd door Det, geweldig! Luxe en zeer uitgebreid; zelfgemaakte producten, verse broodjes, vis, vlees, kaas, heerlijke jams, verse jus d’orange en een glaasje prosseco! Luxe en zeer uitgebreid; zelfgemaakte producten, verse broodjes, vis, vlees, kaas, heerlijke jams, verse jus d’orange en een glaasje prosseco!

Fantastische lunch!

2018-09-28 | Ingrid Bruin, Berend Management & Advies
Det heeft voor ons een fantastische lunch verzorgd, waar we met veel plezier op terugkijken. Dat is allereerst te danken aan haar voortreffelijke kookkunst! Maar ook aan aan de persoonlijke aandacht en uitvoering. Det heeft goed geluisterd naar onze wensen, kwam met een tweetal heerlijke voorstellen die daarbij nauw aansloten en heeft er één met verve uitgevoerd. Wij kunnen Smaakvol eten met Det van harte aanbevelen.

Bijzondere maaltijd voor inloophuis De Herberg

2018-07-07 | Clarie Maris
Op 27 mei hebben jullie gekookt voor de gasten van De Herberg. Het was een groot succes, ze hebben gesmuld van jullie heerlijke 3-gangen maaltijd. Extra leuk was dat er asperges met huis gerookte zalm werden geserveerd, voor veel gasten de eerste dit seizoen. Det en Gijs, bedankt voor het lekkere eten en daarmee jullie bijdrage aan het Inloophuis. Hartelijke groet Clarie.

Verrassing

2018-06-05 | Angelique
Als verrassing hebben wij een ontbijt gekregen via jullie. Dit was een bijzondere fijne verrassing. Het ontbijt is goed verzorgd, het is een heel luxe ontbijt met diverse zelfgemaakte producten. Dit is zeker leuk om te krijgen maar ook leuk om een ander cadeau te doen. Super bedankt voor deze ervaring!

Warm aanbevolen

2018-04-25 | Gerrie de Man
Voor de 2e keer een ontbijt bij onze kinderen laten bezorgen door Det. Het was weer fantastisch verzorgd met veel lekkere zelfgemaakte producten. Dit was een super leuk cadeau voor onze dochter haar verjaardag. Het was een heerlijk uitgebreid ontbijt. “Warm aanbevolen”

Tuinfeest

2018-03-20 | Marianne
Op 2-9-2017 hebben wij een tuinfeest gegeven ter ere van mijn 50ste verjaardag voor 60 personen. Ondanks het feit dat er door onze beider vakanties weinig tijd was voor overleg, hebben Det en Gijs een geweldig voorstel gedaan om er een waar festijn van te maken. Hun doel, zorgen voor een zorgeloos gevoel op de feestdag door ons alles uit handen te nemen, was een warm bad en we kònden niet anders dan genieten. Van de heerlijke prosecco met taart als welkom voor onze gasten, tot de fantastisch ogende tafels met heerlijkheden, de in onze tuin warmgerookte zalm, op de tong smeltende haring, je naar Oosterse sfeer doen verlangende tahine met kip, de heerlijk frisse couscoussalade, de uitgebreide kaasplank tot verse broden met lekkere dips. Alles was tot in de puntjes verzorgd. Wij kregen vele complimenten van onze gasten want alles klopte, wij zijn het daar roerend mee eens. Det en Gijs werken als een geoliede machine met oog voor detail, wij hebben genoten en bevelen hen van harte aan!

Sushiworkshop

2018-03-18 | Reinald Bosman, het Perron, Dronten
Smaakvol eten is letterlijk en figuurlijk de juiste benaming voor de heerlijke avond die wij gehad hebben. Alles in een huiselijke sfeer met fijne smaken. Det zorgt voor de juiste ontspanning door haar expertise en in haar rol als warme gastvrouw. Het maken van de sushi was een ware belevenis. Wij hebben een goede avond gehad. Een aanrader voor een ieder die eens anders wil koken!

Contact

De Houtsnip 25
8251 MG Dronten
06 40479548
smaakvoletenmetdet@live.nl
KvK Flevoland 32160393

Det's favoriete recepten

Leuke cadeautip

Geef eens een cadeaubon voor een workshop. Voor meer info neem contact op met Det.

  • Leuke cadeautip

    Geef eens een cadeaubon voor een workshop. Voor meer info neem contact op met Det.

© 2018 Smaakvol eten met Det | ontwerp en realisatie Studio Coppis
Call Now Button