Gastenboek

Laat hier een berichtje achter!

Ongestoord

2019-02-25 | Lydia van Linge
Op 12 december 2018 hebben wij als damesclub met de naam Club Zonder Nonsens bij Det thuis gegeten. We hoorden zulke goede berichten over Det dat we als bestuur zeiden, dat gaan we doen! Bij Det eten. Het werd een Marokkaanse maaltijd. Det werd geassisteerd door Gijs. En we waren allemaal enthousiast. Het was heeeeeerlijk. Eén en al smaak. En dat we bij Det thuis waren met ons clubje was ook erg gezellig. Hierdoor konden we ongestoord lachen, gieren en brullen. Bedankt Det en Gijs voor jullie gastvrijheid en het heerlijke eten.

Een aanrader!

2019-01-30 | meiden van Loco mare by Chris
20 januari hebben wij een kookworkshop gehad met 10 personen. Dit hebben wij gedaan met het team (loco mare by Chris) en onze mannen. We werden om 17.00 heerlijk ontvangen met een drankje en een hapje in de gezellig woning, daarna zijn we gaan koken in de nieuwe keuken (waar het een genot is om in te koken). Vijf heerlijke gerechten gemaakt die echt verrassend lekker waren. Wij hebben een hele gezellige avond gehad en heerlijk gegeten.......ECHT EEN AANRADER !!!!!!!! Bedankt Det en Gijs voor deze avond..

Uitdagingen

2019-01-27 | M. Koetse
Op zaterdag 12 januari 2019 vierde ik mijn vijftigste verjaardag met familie en vrienden op een locatie in Dronten. Ik had Det gevraagd of zij de catering wilde verzorgen. Er waren wel een paar uitdagingen: of er rekening gehouden kon worden met een aantal voedingswensen, te weten glutenvrij, koemelkvrij, lactosevrij, koolhydraatarm, vegetarisch en veganistisch. Det draaide hier haar hand niet voor om en wat ze op tafel toverde was absoluut smaakvol. Ook de presentatie was een lust voor het oog. De meest prachtige schalen stonden op tafel. Mede dankzij Det werd het feest een grandioos succes.

Testpanel Kookclub Het kookpunt

2019-01-18 | Het Kookpunt
Op verzoek van Det hebben we de gloednieuwe keuken/workshopruimte getest. Een royale, mooi ingerichte ruimte met voldoende plek om met acht personen te werken. Aan schalen, borden, messen, planken en overige materialen geen gebrek. In het begin was het nog even zoeken naar waar alles lag en stond, maar al snel waren er voor ons geen geheimen meer, vooral na de aansporing van Det om vooral in alle lades en kasten te kijken. Tijdens de uitgebreide lunch zijn de tips en tops besproken. We hebben een paar kleine tips kunnen geven, maar de grootste top was voor ons de enorme gastvrijheid en het enthousiasme van Det.

Workshop Kaartclub

2019-01-12 | Maria Schlepers
Cadeautje voor een kaartvriend....en wij gaan mee... Dank jullie voor een top avond!!! Samen koken in een gastvrije en huiselijke sfeer met heel veel smaak. Mooie recepten en super leuk om ze thuis ook nog eens te maken. Alles tot in detail verzorgd!!! Kortom een aanrader om met vrienden, familie te doen!!

21 diner

2018-12-12 | fam. Slottje
Wat te doen bij het 21 diner van zoonlief! Gijs en Det bellen. We hebben op deze manier niet alleen van Det's eten kunnen genieten maar ook van de verhalen en goede vriendschappen van onze zoon. De kamer vol met jasjes en dasjes, daar hoort een smaakvolle aankleding van de tafel bij. Ook dat was prima verzorgd. De drank vloeide rijkelijk en de heren lieten zich het allemaal erg smaken. Het was een topavond. Det en Gijs, mede namens zoonlief, enorm bedankt.

Nooit meer een feestje zonder Smaakvoletenmetdet...

2018-12-09 | Margreet de Goei en Paul de Kort
Op 2 december '18 vierden we feest in Parnassos in Utrecht, net als 7 jaar geleden. Ook dit keer was het eten weer van 'Smaakvoletenmetdet'. We denken dat onze gasten zich er al erg op verheugden... het eten komt weer van Det!! Héérlijk was het, en het zag er allemaal ook zo prachtig uit! Fantastische (heel verschillende) tajines & salades & gegrilde groentes, met broden, humussoorten en olijven, voorafgegaan door een super pompoensoepje. De styling was áf, alles liep op rolletjes en onze gasten genoten met volle teugen. Nooit meer een feestje zonder Smaakvoletenmetdet...

Ongedwongen sfeer

2018-12-08 | Yvonne Dozeman
Samen met de gehele familie. Lekker eten en drinken in een ongedwongen sfeer. Het blijft het leukste om te doen met onze oude vader. Het was weer top!

Fantastisch buffet

2018-11-28 | Marjan Verbraak
Om zelf de handen vrij te hebben en te kunnen genieten van Erics 70e verjaardag heeft Det voor ons een fantastisch buffet verzorgd. We hebben genoten van verschillende tajinegerechten, oogstrelend opgediend in práchtige tajines, heerlijke groene salade, pompoen/granaatappelsalade, watermeloensalade, verschillende humussoorten en verschillende soorten brood. Al dit lekkers is voorafgegaan door een kerrie-kokossoepje, dat nieuwsgierig maakte naar wat voor lekkers er nog meer zou volgen. Ook de afsluiting van het buffet was verrukkelijk. Det en Gijs, opnieuw hebben we genoten van jullie gerechten, de presentatie ervan, maar zeker ook van de fijne manier waarop de afspraken tot stand zijn gekomen en jullie plezierige aanwezigheid tijdens het feest.

Heerlijk ontbijt

2018-11-26 | Fam. Jüttner
Wat een fijn begin van een feestelijke dag; een heerlijk ontbijt verzorgd door Det, geweldig! Luxe en zeer uitgebreid; zelfgemaakte producten, verse broodjes, vis, vlees, kaas, heerlijke jams, verse jus d'orange en een glaasje prosseco! Luxe en zeer uitgebreid; zelfgemaakte producten, verse broodjes, vis, vlees, kaas, heerlijke jams, verse jus d'orange en een glaasje prosseco!

Fantastische lunch!

2018-09-28 | Ingrid Bruin, Berend Management & Advies
Det heeft voor ons een fantastische lunch verzorgd, waar we met veel plezier op terugkijken. Dat is allereerst te danken aan haar voortreffelijke kookkunst! Maar ook aan aan de persoonlijke aandacht en uitvoering. Det heeft goed geluisterd naar onze wensen, kwam met een tweetal heerlijke voorstellen die daarbij nauw aansloten en heeft er één met verve uitgevoerd. Wij kunnen Smaakvol eten met Det van harte aanbevelen.

Bijzondere maaltijd voor inloophuis De Herberg

2018-07-07 | Clarie Maris
Op 27 mei hebben jullie gekookt voor de gasten van De Herberg. Het was een groot succes, ze hebben gesmuld van jullie heerlijke 3-gangen maaltijd. Extra leuk was dat er asperges met huis gerookte zalm werden geserveerd, voor veel gasten de eerste dit seizoen. Det en Gijs, bedankt voor het lekkere eten en daarmee jullie bijdrage aan het Inloophuis. Hartelijke groet Clarie.

Verrassing

2018-06-05 | Angelique
Als verrassing hebben wij een ontbijt gekregen via jullie. Dit was een bijzondere fijne verrassing. Het ontbijt is goed verzorgd, het is een heel luxe ontbijt met diverse zelfgemaakte producten. Dit is zeker leuk om te krijgen maar ook leuk om een ander cadeau te doen. Super bedankt voor deze ervaring!

Warm aanbevolen

2018-04-25 | Gerrie de Man
Voor de 2e keer een ontbijt bij onze kinderen laten bezorgen door Det. Het was weer fantastisch verzorgd met veel lekkere zelfgemaakte producten. Dit was een super leuk cadeau voor onze dochter haar verjaardag. Het was een heerlijk uitgebreid ontbijt. “Warm aanbevolen”

Tuinfeest

2018-03-20 | Marianne
Op 2-9-2017 hebben wij een tuinfeest gegeven ter ere van mijn 50ste verjaardag voor 60 personen. Ondanks het feit dat er door onze beider vakanties weinig tijd was voor overleg, hebben Det en Gijs een geweldig voorstel gedaan om er een waar festijn van te maken. Hun doel, zorgen voor een zorgeloos gevoel op de feestdag door ons alles uit handen te nemen, was een warm bad en we kònden niet anders dan genieten. Van de heerlijke prosecco met taart als welkom voor onze gasten, tot de fantastisch ogende tafels met heerlijkheden, de in onze tuin warmgerookte zalm, op de tong smeltende haring, je naar Oosterse sfeer doen verlangende tahine met kip, de heerlijk frisse couscoussalade, de uitgebreide kaasplank tot verse broden met lekkere dips. Alles was tot in de puntjes verzorgd. Wij kregen vele complimenten van onze gasten want alles klopte, wij zijn het daar roerend mee eens. Det en Gijs werken als een geoliede machine met oog voor detail, wij hebben genoten en bevelen hen van harte aan!

Sushiworkshop

2018-03-18 | Reinald Bosman, het Perron, Dronten
Smaakvol eten is letterlijk en figuurlijk de juiste benaming voor de heerlijke avond die wij gehad hebben. Alles in een huiselijke sfeer met fijne smaken. Det zorgt voor de juiste ontspanning door haar expertise en in haar rol als warme gastvrouw. Het maken van de sushi was een ware belevenis. Wij hebben een goede avond gehad. Een aanrader voor een ieder die eens anders wil koken!

Contact

De Houtsnip 25
8251 MG Dronten
06 40479548
smaakvoletenmetdet@live.nl
KvK Flevoland 32160393

© 2018 Smaakvol eten met Det | ontwerp en realisatie Studio Coppis